Divico Security

break-in-door-using-iron

Το έγκλημα στην Ύδρα μας συγκλόνισε όλους! Η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας έχει φέρει στο προσκήνιο την ανασφάλεια και το άγχος στην καθημερινότητα μας. Στα δελτία ειδήσεων ακούμε για αποφυλάκιση σεσημασμένων κακοποιών και μία ληστεία με ανθρωποκτονία. Το βαρύ πένθος για μια ζωή που χάθηκε άδικα συνθέτει το παζλ του τρόμου της Ύδρας. Είναι όμως μόνο αυτή που διατρέχει κίνδυνο;

Έγκλημα στην Ύδρα

Το έγκλημα της Ύδρας είναι ένα ακόμα περιστατικό, που μας ενισχύει την ανασφάλεια και το φόβο. Ζούμε απροστάτευτοι σε μια κοινωνία που έχει να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα σε πολλές πόλεις. Άρα επείγει να λάβουμε μέτρα και να γνωρίσουμε πως να προστατέψουμε την οικογένεια μας και όσα χτίσαμε με τόσο κόπο.

Η DIVICO SECURITY με 35 χρόνια εξειδίκευσης στο χώρο της ασφάλειας, σας δίνει 8 συμβουλές ασφάλειας για να θωρακίσετε εσάς και την οικογένειά σας! Το έγκλημα

Συμβουλές προστασίας

1. Μην γνωστοποιείτε σε φίλους και συγγενείς ότι έχετε χρήματα ή κοσμήματα αξίας στο σπίτι.

2. Μην κοινοποιείτε λεπτομέρειες της οικογενειακής σας κατάστασης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς μπορεί να φανούν χρήσιμες στον επίδοξο διαρρήκτη/κακοποιό που θέλει να σας στοχοποιήσει.

3. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιστρέφετε αργά το βράδυ σπίτι. Ειδικά εάν μένετε εκτεθειμένοι για κάποια λεπτά σε σημείο που δε φωτίζεται καλά.

4. Ασφαλίστε το σπίτι σας με ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού. Ο συναγερμός αυξάνει πολύ τις πιθανότητες να αποθαρρυνθεί ο επίδοξος διαρρήκτης να ασχοληθεί μαζί σας. Αν όμως φανεί ιδιαίτερα “τολμηρός” το πιο πιθανό είναι να τραπεί σε φυγή!

Ο συναγερμός ανιχνεύει σε επιλεγμένα κομβικά σημεία του χώρου σας κίνηση (ραντάρ/φωτοκύτταρο), άνοιγμα (παγίδα) πόρτας ή παραθύρου και θόρυβο (ανιχνευτής θραύσης/μικρόφωνο) και αυτομάτως ηχεί η σειρήνα! Επιπλέον, σε περίπτωση προσπάθειας δολιοφθοράς σε οποιοδήποτε μέρος του συστήματος ασφαλείας, η σειρήνα της DIVICO ηχεί αμέσως! Και ενημερώνεται το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

5. Κέντρο Λήψης Σημάτων. Μια υπηρεσία στο πλευρό σας 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ακόμα και τα δευτερόλεπτα έχουν αξία! Έτσι με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, σε περίπτωση συναγερμού, κινητοποιείται άμεσα η ομάδα της η DIVICO SECURITY, ειδοποιώντας την αστυνομία. Ενώ ταυτόχρονα στέλνει δικά της περιπολικά στο χώρο.

6. Κωδικός απειλής. Σε περίπτωση που απενεργοποιήσετε το συναγερμό σας, το Κέντρο Λήψης Σημάτων σας καλεί αμέσως και σας ζητάει τον κωδικό ασφαλείας. Έτσι αν αντί για τον κωδικό ασφαλείας πείτε τον κωδικό απειλής, σημαίνει πως απενεργοποιήσατε το συναγερμό “υπό απειλή”. Αυτόματα το Κέντρο Λήψεων ειδοποιεί την αστυνομία. Ταυτόχρονα στέλνει και δικά της περιπολικά στο χώρο.

7. Εξοπλιστείτε με ένα Μπουτόν Ληστείας. Όταν πατηθεί το μπουτόν, ενεργοποιείται και ηχεί η σειρήνα. Αυτόματα κινητοποιείται η Αστυνομία και τα περιπολικά της άμεσης επέμβασης.

8. Ψυχραιμία! Να θυμάστε πως η αστυνομία είναι κατάλληλα εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει εγκληματικές ενέργειες. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και ειδοποιήστε για την κατάσταση σας με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους μπορείτε. Περιμένετε έως ότου επέμβουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι γνωρίζουν πως να αποτρέψουν τον εγκληματία!

Από τις παραπάνω συμβουλές καταλαβαίνουμε ότι η πρόληψη και η ψυχραιμία είναι εκείνες που εν τέλει μας προστατεύουν. Όσο περισσότερο δυσκολέψουμε τον κακοποιό να κάνει την “δουλειά” του, τόσο πιο εύκολα θα την εγκαταλείψει κιόλας. Μην αμελείτε την προστασία του χώρου σας λοιπόν με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας και πολλές άλλες διαθέσιμες προτάσεις που θα βρείτε στην Divico Security.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!