Divico Security

security-cameras-on-wall

Το να εγκαταστήσει κάποιος ένα σύστημα ασφαλείας στην οικία ή στον επαγγελματικό του χώρο αποτελούσε σύνηθες διαδικασία. Μέχρι τώρα θεωρούταν μία δεδομένη διαδικασία για την αποτροπή εισβολών και εγκλημάτων. Δυστυχώς, αυτό σήμερα δεν είναι αρκετό!

Είναι πολύ σημαντικό οι ιδιοκτήτες να ενημερώνονται και να συμβαδίζουν με την εξέλιξη της τεχνολογίας των συστημάτων ασφαλείας. Δείτε παρακάτω 10 λόγους που πρέπει να αποκτήσετε τώρα ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας!

10 λόγοι που είναι αναγκαίο ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας

  1. Θα είστε πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά από τους εισβολείς. Όπως η τεχνολογία εξελίσσεται έτσι και οι διαρρήκτες βελτιώνονται και προσαρμόζονται στα ήδη υπάρχοντα συστήματα ασφαλείας. Με τη συνεχή αναβάθμιση της ασφάλειας του σπιτιού σας πετυχαίνετε τον αιφνιδιασμό του δράστη και κατ’ επέκταση την αποτροπή εισβολής.
  1. Μπορείτε να είστε ήσυχοι, όπου κι αν βρίσκεστε. Συνδέστε το κινητό σας μέσω εφαρμογής με το σύστημα παρακολούθησης του χώρου σας. Η εφαρμογή θα σας δώσει τη δυνατότητα να έχετε την επίβλεψής του χώρου σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας όσο μακριά και αν είστε.
  1. Μειώνετε την πιθανότητα παραβίασης του συναγερμού σας. Η παραβίαση παλαιότερων συστημάτων συναγερμού είναι πιο πιθανή και πιο εύκολη. Εισβολείς με εμπειρία στις διαρρήξεις έχουν τη δυνατότητα να παραβιάσουν με σχετικά μεγάλη ευκολία έναν συναγερμό που έχουν συναντήσει αρκετές φορές.
  1. Θα έχετε την μέγιστη επίδοση του συναγερμού σας σε περίπτωση ανάγκης. Συγχρονίστε το σύστημα ασφαλείας του χώρου σας με την σημερινή τηλεφωνική τεχνολογία. Εγκαταστήστε σύγχρονα ασύρματα συστήματα που χρησιμοποιούν τεχνολογία 3G ή 4G με κάρτα SIM Global για καλύτερη επίδοση. Αλλά και για να μειώσετε μακροπρόθεσμα το κόστος τους.
  1. Έχετε πάντα τον έλεγχο για τη είσοδο και την έξοδο των ατόμων είτε στην οικία είτε στον επαγγελματικό χώρο. Τα σύγχρονα συστήματα ελέγχου πρόσβασης είναι πλέον πιο περίπλοκα αναβαθμίζοντας έτσι το επίπεδο ασφάλειας. Σε επαγγελματικούς χώρους, μπορούν να παραχωρήσουν και να αρνηθούν πρόσβαση κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών, να δημιουργήσουν λεπτομερείς αναφορές και άλλα.
  1. Περιορίζετε την πιθανότητα μειωμένης κάλυψης του χώρου. Μια καλά σχεδιασμένη υποδομή CCTV μπορεί να παρέχει κάλυψη 100%. Με την καινοτομία του αυτοματισμού που προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού, έχουν ελαττωθεί, αν όχι εξαλειφθεί, τα σημεία του χώρου σας που μένουν ακάλυπτα. Τα λεγόμενα “νεκρά σημεία” γίνονται στόχος διαρρηκτών και μπορούν να οδηγήσουν σε ευκολότερη παραβίαση του χώρου σας.
  1. Μειώνετε την πιθανότητα διάρρηξης σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό. Η εγκατάστασης της νέα τεχνολογίας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο σύστημα ασφαλείας κατοχυρώνει οποιοδήποτε αποτύπωμα. Αυτό επιτρέπει στην αστυνομία να εντοπίζει ύποπτους με μεγαλύτερη επιτυχία.
  1. Κερδίζετε πολλά περισσότερα από όσο πιστεύετε. Το χρηματικό ποσό για την επένδυση της εγκατάστασης ενός καλού και σύγχρονου συστήματος ασφάλειας είναι αισθητά μικρότερο από την πιθανή απώλεια πολύτιμων αντικειμένων και υλικών ζημιών σε περίπτωση εισβολής.
  1. Βελτιώνοντας την εικόνα σας, πετυχαίνετε μεγαλύτερη αποτροπή. Η τεχνολογία στις κάμερες παρακολούθησης CCTV εξελίσσεται ραγδαία. Η κάλυψη 360 μοιρών οπτικού πεδίου, η δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, η νυχτερινή λήψη και η θερμική ανίχνευση αναβαθμίζουν την ποιότητα της παρακολούθησης του χώρου και κατ’ επέκταση αποτρέπει οποιαδήποτε ενέργεια εισβολής.
  1. Πετυχαίνετε άμεση αποτροπή χωρίς καν ο δράστης να προλάβει να ενεργήσει. Τα νέα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης απελευθερώνονται μαζί με την ενεργοποίηση του συναγερμού. Έτσι μειώνουν την ορατότητα του εισβολέα στο 90% αποτρέποντας οποιαδήποτε ενέργεια πέραν της φυγής.

Επιλέξτε τους επαγγελματίες στα συστήματα ασφαλείας!

Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται και τους δράστες να γίνονται όλο και πιο ευρηματικοί και γρήγοροι στην παραβίαση οικιών και επαγγελματικών χώρων, η επένδυση σε νέα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας αποτελεί πλέον μονόδρομο.

Η Divico Security βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων στα θέματα ασφαλείας! Δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών τους με τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα. Κάθε πελάτης αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση και ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου προτείνουμε την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και υπηρεσιών που θα αποφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια.

Προτεραιότητα μας η ασφάλεια και η προστασία όσων έχουν πραγματικά αξία!