Divico Security

smiling-elders-hug

Οι ηλικιωμένοι που μένουν μόνοι τους και μακριά από κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο νιώθουν λίγο παραπάνω ευάλωτοι από τους υπολοίπους σε περιπτώσεις διάρρηξης! Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να έχουν σωστά και ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας καθώς και σύνδεση με ένα αξιόπιστο Κέντρο Λήψεως Σημάτων για άμεση κινητοποίηση σε περίπτωση ανάγκης.

Ας δούμε παρακάτω τι περιλαμβάνει ένα ασφαλές πακέτων

  • Ολοκληρωμένο Σύστημα Συναγερμού

To σπίτι θα πρέπει να διαθέτει σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού με ανιχνευτές κίνησης, ασφάλειες σε πόρτες και παράθυρα αλλά και σειρήνα για τον έγκαιρο εντοπισμό της παραβίασης του χώρου. Η Divico Security προσφέρει δωρεάν μελέτη του χώρου σας όπου έμπειρα στελέχη προτείνουν το ιδανικότερο σύστημα συναγερμού ανάλογα τις ανάγκες κάθε χώρου, καλύπτοντας όλα τα “τυφλά” σημεία.

  • Σύνδεση με Κέντρο Λήψεως Σημάτων

Η σύνδεση του συναγερμού με ένα 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, καθώς σε κάθε ενεργοποίηση του συναγερμού υπάρχει άμεση ανταπόκριση από το κέντρο για τον έλεγχο της κατάστασης. Επίσης, ακόμα και στην περίπτωση που δεν πραγματοποιείται διάρρηξη αλλά το άτομο μέσα στο σπίτι βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω υγείας ή ατυχήματος, με το «κουμπί πανικού», ειδοποιείται αμέσως το κέντρο και ακολουθεί ανάλογες ενέργειες. Τέλος μέσω της υπηρεσίας του Τηλεχειρισμού, το κέντρο μπορεί να ελέγξει απομακρυσμένα:

  • αν ο συναγερμός έχει οπλιστεί ή όχι
  • αν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον έχει ξεχάσει ή δεν θυμάται πως να τον ενεργοποιήσει
  • αν υπάρχει κάποια βλάβη

  • Υπηρεσία Φύλαξης Κλειδιών

Οι ηλικιωμένοι που μένουν μόνοι τους και τα συγγενικά τους πρόσωπα βρίσκονται μακριά, χρειάζονται περισσότερο απ’ όλους την υπηρεσία της άμεσης επέμβασης και της φύλαξης κλειδιών της Divico Security. Με την υπηρεσία φύλαξης κλειδιών ο ιδιοκτήτης δίνει αντικλείδι του χώρου του στην εταιρεία μας και αυτό φυλάσσεται με μέγιστη ασφάλεια και σε απόλυτη οργάνωση σε ειδική θυρίδα για περιπτώσεις ανάγκης. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση κάποιας ύποπτης δραστηριότητας εκπαιδευμένοι φύλακες φτάνουν στον χώρο και κάνουν περιμετρικό έλεγχο και πάντα με την άδεια του ιδιοκτήτη εισέρχονται στο χώρο με τα κλειδιά για ακόμα καλύτερο έλεγχο της κατάστασης. Επίσης σε περίπτωση που ο ηλικιωμένος βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω υγείας ή ατυχήματος μπορεί να ειδοποιήσει με το κουμπί πανικού το κέντρο μας και ο φύλακάς μας με το κλειδί να δώσει πρόσβαση στις πρώτες βοήθειες χωρίς να χρειαστεί να γίνουν υλικές ζημιές. Η υπηρεσία φύλαξης κλειδιών και συνδυασμό με την άμεση επέμβαση μπορούν να αποδειχτούν σωτήριες!

Οι ηλικιωμένοι της οικογένειάς μας λόγω της ηλικίας, των προβλημάτων υγείας, πιθανόν της περιορισμένης αντίληψης , είναι περισσότερο ευάλωτοι από κάθε άλλη ηλικιακή κατηγορία. Χρειάζεται λοιπόν να τους δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για να μπορούν να ζουν ανεξάρτητοι χωρίς να χάσουν την ελευθερία τους. Μην αμελείτε την ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων και καλέστε μας σήμερα για να ζητήστε προσφορά!