Divico Security

divico-security-project-2

Empowering Security Transformation

Security Project 2022

Το ετήσιο ραντεβού  της αγοράς για την ασφάλεια λαμβάνει χώρα σε λίγες μέρες. Η ομάδα μας συμμετέχει και σας προσκαλεί στο 9ο Συνέδριο Security Project. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις 18 Μαρτίου 2022, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Η  Divico Security συμμετέχει περήφανα σαν χορηγός στη διοργάνωση και σας προσκαλεί να την επισκεφτείτε.

Σε μία εποχή που συνεχώς αλλάζει, το θέμα της ασφάλειας έρχεται στο προσκήνιο. Η έννοια της ασφάλειας επαναπροσδιορίζεται. Όλες οι πτυχές που την απαρτίζουν μετασχηματίζονται, διαμορφώνοντας ένα νέο πεδίο εξελίξεων. Το 9ο Συνέδριο Security Project 2022, το οποίο επιστρέφει στις 18 Μαρτίου 2022, στοχεύει να αναδείξει όλα τα παραπάνω με φυσική συμμετοχή στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Παράλληλα, θα υπάρχει δυνατότητα online μετάδοσης, στα πλαίσια ενός υβριδικού μοντέλου. 

security-flyer

Η συμμετοχή μας στο Συνέδριο

Η Divico Security εδώ και 4 δεκαετίες διαθέτει ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα Κέντρα Λήψεως Σημάτων Συναγερμού στη χώρα. Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων διαθέτει εξειδικευμένες υπηρεσίες και έμπειρο προσωπικό. Mε αυστηρές προδιαγραφές, λειτουργεί σε 24ωρη βάση υπό οποιαδήποτε συνθήκη. Όλες οι επικοινωνίες του κεντρικού σταθμού γίνονται μέσα από δίκτυο οπτικών ινών και κάνει χρήση προγραμμάτων με τεχνητή νοημοσύνη για υψηλότερη απόδοση. 

Προτεραιότητα μας να βρισκόμαστε πάντα στην καρδιά των τεχνολογικών εξελίξεων και να αναπροσαρμοζόμαστε στις νέες επαγγελματικές ανάγκες ασφαλείας των πελατών μας. Η ασφάλεια όσων έχουν πραγματική αξία για εσάς, είναι για εμάς στόχος & κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι!

Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε και να σας ενημερώσουμε από κoντά για όλες τις νέες λύσεις ασφαλείας που προσφέρει η Divico Security. Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ: https://securityproject.gr/