Divico Security

smart-car-divico-featured-img

Divico Security με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να ενισχύσει το Εθνικό Συστήμα Υγείας αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πράξη αλληλεγγύης… Στη δωρεά ενός οχήματος Smart προς το ΕΚΑΒ!  Η δωρεά αποτελεί ελάχιστο δείγμα στήριξης στις υγειονομικές αρχές καθώς πρόκειται για μια αναγκαία και στοχευμένη κίνηση. Σκοπός της να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στην κάλυψη αναγκών της επείγουσας εξωνοσοκομειακής φροντίδας των πολιτών μέσω του ΕΚΑΒ.

smart-car-Divico
smart-car-Divico-2
smart-car-Divico-3

Κάτι παραπάνω από μία δωρεά οχήματος Smart!

Το μέγεθος του αυτοκινήτου το καθιστά ιδανικό για άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις κινδύνου στο κέντρο της πόλης!

Η επιλογή του οχήματος Smart έγινε με σκοπό την άμεση επέμβαση σε περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά εντός πόλης. Συγκεκριμένα σε περιστατικά που η επέμβαση ασθενοφόρου μπορεί να είναι δύσκολη ή χρονοβόρα λόγω του όγκου του οχήματος. Επίσης είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλο τον ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό για να μπορεί να αντιμετωπίσει περιστατικά που η ζωή κάποιου κινδυνεύει. Η παρουσία του θα ενισχύσει το έργο των 2 μοτοσικλετών άμεσης επέμβασης που είναι ήδη αξιοσημείωτο στο κέντρο της Πάτρας.

Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους που εργάζονται σε όλες τις βαθμίδες του ΕΚΑΒ και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή! Τους ανθρώπους που η αμεσότητα και η φροντίδα τους μπορούν και σώσουν ζωές! Η Divico Security ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στους πολίτες, για να προστατεύει όσα έχουν πραγματικά αξία. Και θα συνεχίσει τέτοιου είδους επαγγελματικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες με στόχο την εξέλιξη της πόλης!

smart-car-Divico-4
smart-car-Divico-4

Η παρθενική εμφάνιση του αυτοκινήτου έγινε την περίοδο των Καρναβαλικών παρελάσεων, όπου τόσο οι ανάγκες όσο και τα περιστατικά ήταν πολυάριθμα.