Divico Security

lights-on-top-of-police-car

Ένα σύστημα συναγερμού από μόνο του δεν είναι αρκετό για να εγγυηθεί την ασφάλειά σας. Ακόμα και η σύνδεση με ένα Κέντρο Λήψεως Σημάτων χωρίς υπηρεσία άμεσης επέμβασης είναι ελλιπές. Παρακάτω θα δούμε 5 περιπτώσεις που η φύλαξη κλειδιών με την άμεση επέμβαση μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας προστατέψουν από τα χειρότερα.

Κάθε δευτερόλεπτο μετράει!

Όταν συμβαίνει ένα δυσάρεστο γεγονός κάθε δευτερόλεπτο είναι πολύ κρίσιμο και δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί. Ένα περιπολικό που βρίσκεται σε ετοιμότητα μπορεί μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να αποτρέψει οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα. Επίσης, με την υπηρεσία της φύλαξης κλειδιών σε ειδικές θυρίδες υψίστης ασφαλείας οι φύλακες έχουν την δυνατότητα να εισέλθουν στο χώρο σας χωρίς να προκληθούν υλικές ζημιές.

Η μοναδική υπηρεσία της φύλαξης κλειδιών της Divico Security αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για την αποτροπή και την πρόληψη. Τα κλειδιά φυλάσσονται σε απόλυτη οργάνωση μέσα σε ειδικά κατασκευασμένες βαλίτσες για να μην χάνεται χρόνος κατά την αναζήτησή τους. Η πρόσβαση στις θυρίδες με τα κλειδιά είναι πλήρως περιορισμένη και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα παραβίασης ή κλοπής.

Πότε χρειάζεστε άμεση επέμβαση & φύλαξη κλειδιών;

Παρακάτω θα βρείτε τις 5 πιο συχνές περιπτώσεις στις οποίες η άμεση επέμβαση και η φύλαξη κλειδιών έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο:

  1. Απουσία

Όταν βρίσκεστε μακριά από τον χώρο σας και συμβεί κάποια παραβίαση, κατόπιν συνεννόησης με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων, ένα περιπολικό όχημα με εκπαιδευμένους φύλακες καταφθάνει στο χώρο, ελέγχει περιμετρικά και δίνει λεπτομερή αναφορά της κατάστασης. Μετά από άδεια του πελάτη, οι φύλακες μπορούν να εισέλθουν στο χώρο σας είτε για περισσότερο έλεγχο είτε για να δώσουν πρόσβαση στην άμεση δράση.

  1. Άτομο σε ανάγκη

Ένα ακόμα σύνηθες περιστατικό αποτελεί επίσης ένα παιδί, ένας ηλικιωμένος ή ένα άτομο με ειδικές ανάγκες να βρίσκονται μόνοι στο σπίτι και να παρατηρήσουν μια ύποπτη δραστηριότητα. Σε μία τέτοια περίπτωση το περιπολικό όχημα της Divico Security καταφθάνει σε άμεσο χρόνο για έλεγχο της κατάστασης και για τις ανάλογες απαραίτητες ενέργειες.

  1. Ατύχημα

Όταν είστε μόνοι στο σπίτι και σας συμβεί κάποιο ατύχημα ή ακόμα και κάποια ανησυχητική αδιαθεσία, πατώντας το ειδικό κουμπί στο πληκτρολόγιο του συναγερμού ενεργοποιείτε την άμεση επέμβαση. Μετά από άδεια σας, οι φύλακες της Divico Security μπορούν να εισέλθουν στο χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να προκαλέσουν υλικές ζημιές σε πόρτες και παράθυρα και να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο.

  1. Άτομο σε απειλή

Όταν μια εγκληματική δραστηριότητα λαμβάνει χώρα και βρίσκεστε μέσα στο χώρο στον οποίο συμβαίνει, πάλι με το «κουμπί πανικού» ενεργοποιείται η άμεση επέμβαση και σε λίγα λεπτά βρίσκεται στο χώρο σας και λειτουργεί αποτρεπτικά. Επίσης, παραμένει στο χώρο μέχρι να φτάσει η άμεση δράση και να αναλάβει την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, οι φύλακες της Divico Security ακολουθούν ένα πρωτόκολλο αποτροπής του εισβολέα.

  1. Κίνδυνος πυρκαγιάς

Ένα τελευταίο περιστατικό που πολλές φορές αμελούμε αποτελεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Σε περίπτωση που λείπετε και ανιχνευτεί στον χώρο σας καπνός η άμεση επέμβαση φτάνει στο σπίτι σας άμεσα και κατόπιν άδειά σας, με τα κλειδιά που διαθέτει εισέρχεται στο χώρο για να ελέγξει πιθανή εστία φωτιάς. Επίσης, σε περίπτωση που νομίζετε ότι έχετε αφήσει κάποια συσκευή αναμμένη που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, η άμεση επέμβαση μπορεί να το ελέγξει. Έτσι μπορείτε να γλιτώσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μια πιθανή καταστροφή!

Το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη τέτοιων περιστατικών δυστυχώς γίνεται αισθητή όταν είναι πλέον αργά! Είδαμε παραπάνω 5 περιπτώσεις που η φύλαξη κλειδιών σε συνεργασία με την άμεση επέμβαση μπορούν προστατέψουν εσάς και την περιουσία σας. Μην αμελείτε λοιπόν την ασφάλειά σας και καλέστε σήμερα κιόλας το έμπειρο προσωπικό μας! Η ομάδα μας θα σας κατευθύνει κατάλληλα ανάλογα με τις ανάγκες σας.