Divico Security

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Divico Security ιδρύθηκε το 1982 από τον Βυργιώτη Δημήτριο. Επίσης η Divico Seurity είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και μετρά ήδη 129 μόνιμο προσωπικό.

DIVICO SECURITY

Η ασφαλής επιλογή εδώ και πάνω από 40 χρόνια!

H Divico Security επικεντρώνει την λειτουργία της στην συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του κλάδου. Επίσης στην πολυετή πορεία της έχουν τιμήσει την Divico Security με την εμπιστοσύνη τους χιλιάδες κατοικίες, επιχειρήσεις και οργανισμοί. Παράλληλα η φιλοσοφία της διαρκούς ανάπτυξης οδήγησε την Divico Security στην εξειδίκευση των συστημάτων ασφαλείας σε φωτοβολταϊκά συστήματα. Ταυτόχρονα η παρουσία και η φήμη της σε πανελλαδικό επίπεδο, είναι η ασφαλέστερη εγγύηση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει!

Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Γιατί εμάς;

Για την ολοκληρωμένη προστασία του χώρου σας η ασφαλής επιλογή είναι η ομάδα της Divico Security! Σας παρουσιάζουμε παρακάτω τους λόγους που αξίζει να εμπιστευτείτε την εταιρείας μας και το προσωπικό της.

Η εταιρεία μας διαθέτει πάνω από 4 δεκαετίες εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας. Κατά συνέπεια, τόσο η μακρόχρονη κατάρτισή μας όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθιστούν την Divico Security την No1 επιλογή σας! Γι’ αυτό τον λόγο μπορούμε να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας και να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε αποτελεσματικά τον χώρο σας.

Η Divico Security παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών που καλύπτει από την μελέτη και την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας. Έως την παρακολούθηση και την άμεση επέμβαση σε Πάτρα και Β. Προάστια Αθηνών! Η ενιαία αυτή δομή εξασφαλίζει:
1. την αποτελεσματικότητα
2. την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων της εταιρείας
3. την άμεση αντιμετώπιση οποιασδήποτε παραβίασης

Στην Divico Security η άμεση εξυπηρέτησή σας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Γι‘ αυτό όταν μας καλείτε, άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει ώστε να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα ή διευκρίνηση χρειάζεστε. Για ασφάλεια που όχι μόνο την βλέπετε, αλλά και την ….ακούτε, επιλέξτε Divico Security!

Η αποστολή μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ειδικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες των πελατών μας αλλά αι τις απαιτήσεις του χώρου. Χτίζουμε έτσι ασφαλείς μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης!

Στην Divico Security επενδύουμε καθημερινά σε όλο και πιο καινοτόμα συστήματα ασφαλείας. Επίσης μας αρέσει να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τα συμβατικά συστήματα, επιλέγουμε προσεκτικά τόσο τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε όσο και την ποιότητα των υλικών.

image

100% Ασφάλεια

image

Πιστοποιημένοι Συνεργάτες

image

Καινοτομία

image

Εμπιστοσύνη

Στην οικογένεια της Divico υπάρχει εμπιστοσύνη!

Η παρουσία και η φήμη της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο είναι η ασφαλέστερη εγγύηση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει.

image
50000 +
Συνεργασιες
image
540 +
περιστατικα αποτροπησ
image
92000
ικανοποιημενοι πελατες
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Προσφέρουμε καθημερινά το αγαθό της ασφάλειας

Στην Divico Security πιστεύουμε ότι το συναίσθημα της ασφάλειας είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά. Γι’ αυτό και αγωνιζόμαστε για να σας το προσφέρουμε καθημερινά!

Συγκεκριμένα, τόσο η πολύχρονη πείρα μας όσο και η συνεχής τεχνολογική κατάρτιση του προσωπικού, μας επιτρέπει να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφαλείας στους συνεργάτες-πελάτες μας. Κατά συνέπεια, εξασφαλίζουμε έτσι ένα υψηλό ποσοστό αποτροπής εγκληματικών ενεργειών και παραβιάσεων.

Τέλος, το προσωπικό της εταιρείας απαρτίζουν επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι και τεχνικοί, πλήρως ενημερωμένοι στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Έτσι, προσφέρουν στους πελάτες ένα σύνολο υπηρεσιών και προϊόντων που καλύπτουν μεγάλο φάσμα τεχνικών απαιτήσεων.

ΜΗΝΥΜΑ

Μήνυμα Προέδρου

Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω την DIVICO την δεκαετία του ’80, το πάθος που είχα για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών ήμουν βέβαιος πως θα έκανε την DIVICO αυτό που είναι σήμερα. Η πορεία ήταν δύσκολη σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου συχνά το μεράκι, το πάθος η αγάπη για το αντικείμενο εργασίας συχνά δεν αποτελούν ισάξιες εγγυήσεις επιτυχίας με τις εύκολες μεθόδους που επιλέγουν όσοι δεν έχουν σαν σκοπό να δημιουργήσουν μια εταιρεία που θα κρατήσει στο χρόνο.

Ζητήστε προσφορά