Divico Security

Η Εταιρεία

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Οι ειδικοί στην ασφάλεια

Ιδρυμένη το 1982 από τον Βυργιώτη Δημήτριο, η Divico Security είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας που επικεντρώνεται στην συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του κλάδου.

Στην πολυετή πορεία της έχουν τιμήσει την Divico Security με την εμπιστοσύνη τους χιλιάδες κατοικίες, επιχειρήσεις, και οργανισμοί. Η φιλοσοφία της διαρκούς ανάπτυξης οδήγησε την εταιρεία να εξειδικευθεί σε λύσεις ασφαλείας σε φωτοβολταϊκά συστήματα ενώ η παρουσία και η φήμη της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο είναι η ασφαλέστερη εγγύηση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει.

Γιατί εμάς;

Αν αναρωτιέστε γιατί θα πρέπει να επιλέξετε την Divico Security, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους λόγους για τους οποίους μπορείτε να μας εμπιστευτείτε.

Έχοντας εμπειρία δεκαετιών στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, μπορούμε να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας και να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε τον χώρο σας με τον ιδανικότερο τρόπο.

Η Divico Security παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών που καλύπτει από την μελέτη και την εγκατάσταση μέχρι και την παρακολούθηση και την άμεση επέμβαση. Η ενιαία αυτή δομή εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα, την εύρυθμη αλλά και άμεση αντιμετώπιση οποιασδήποτε παραβίασης.

Στην Divico Security η άμεση εξυπηρέτησή σας αποτελεί για εμάς πρωταρχικό στόχο. Για τον λόγο αυτό όταν μας καλείτε ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει σχεδόν αμέσως.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των πελατών μας οικοδομώντας έτσι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Στην Divico Security επενδύουμε σε όλο και πιο καινοτόμα συστήματα ασφαλείας για να μπορούμε να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τα συμβατικά συστήματα.

image

100% Ασφάλεια

image

Πιστοποιημένοι Συνεργάτες

image

Καινοτομία

image

Εμπιστοσύνη

Στην οικογένεια της Divico υπάρχει εμπιστοσύνη!

Η παρουσία και η φήμη της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο είναι η ασφαλέστερη εγγύηση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει.

image
50000 +
Συνεργασιες
image
540 +
περιστατικα αποτροπησ
image
92000
ικανοποιημενοι πελατες
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Σε τι πιστεύουμε

Στην Divico Security πιστεύουμε ότι το συναίσθημα της ασφάλειας είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά, γι’ αυτό και εμείς αγωνιζόμαστε για να σας το προσφέρουμε καθημερινά!

Η πολύχρονη πείρα μας όσο και η συνεχής τεχνολογική κατάρτιση του προσωπικού, μας επιτρέπει να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες  ασφαλείας στους συνεργάτες-πελάτες, εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλο ποσοστό αποτροπής εγκληματικών ενεργειών.

Το προσωπικό της εταιρείας απαρτίζεται από επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και τεχνικούς, πλήρως ενημερωμένους στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, προσφέροντας στους πελάτες ένα σύνολο υπηρεσιών που καλύπτουν μεγάλο φάσμα τεχνικών απαιτήσεων.

ΜΗΝΥΜΑ

Μήνυμα Προέδρου

Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω την DIVICO την δεκαετία του ’80, το πάθος που είχα για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών ήμουν βέβαιος πως θα έκανε την DIVICO αυτό που είναι σήμερα. Η πορεία ήταν δύσκολη σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου συχνά το μεράκι, το πάθος η αγάπη για το αντικείμενο εργασίας συχνά δεν αποτελούν ισάξιες εγγυήσεις επιτυχίας με τις εύκολες μεθόδους που επιλέγουν όσοι δεν έχουν σαν σκοπό να δημιουργήσουν μια εταιρεία που θα κρατήσει στο χρόνο.

Ζητήστε προσφορά