Divico Security

finger-actives-alarm

Όσον αφορά ένα σύστημα ασφαλείας και συναγερμού στο σπίτι αλλά και στον επαγγελματικό χώρο, η τεχνολογία εξελίσσεται με τέτοιους ρυθμούς που κάνει πολλούς ανθρώπους να νιώθουν ανασφαλείς. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος μπερδεύεται ανάμεσα στις πολλές επιλογές που διαθέτει η αγορά και οδηγούνται σε λανθασμένες επιλογές που δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους ή τους είναι περιττές.

Πότε χρειάζεται αναβάθμιση το σύστημα ασφαλείας

  • Σύνδεση συναγερμού μέσω τηλεφώνου

Αν η σύνδεση του συναγερμού σας με το κέντρο λήψεως σημάτων γίνεται μέσω τηλεφώνου ήρθε η στιγμή να το αντικαταστήσετε.

  • Η σύνδεση μέσω Internet και Divinet προσφέρει ακόμα περισσότερη ασφάλεια καθώς η διακοπή της σύνδεσης εντοπίζεται πολύ πιο άμεσα.

Η σύνδεση μέσω Divinet (sim τύπου global) παρέχει αδιάλειπτη επικοινωνία με το κέντρο μέσω 3G – 4G και εξυπηρετείται ταυτόχρονα από 3 διαφορετικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE, VODAFONE, WIND). Η σύνδεση κάνει έλεγχο καλής επικοινωνίας κάθε 4 λεπτά και η γραμμή δεν επηρεάζεται από τίποτα. Με άλλα λόγια είναι αδύνατον να μην εντοπιστεί οποιαδήποτε παραβίαση!

  • Κάμερες χαμηλής ποιότητας

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των σύγχρονων καμερών ασφαλείας είναι οι εγγραφές υψηλής ευκρίνειας που μπορούν να συλλάβουν πρόσωπα, πινακίδες και άλλα αναγνωριστικά σημάδια ύποπτων διαρρηκτών. Μια κάμερα χαμηλής ποιότητας μπορεί μεν να είναι σε θέση να καταγράψει τις ενέργειες – όπως κάποιον ύποπτο που παρουσιάζει εγκληματική δραστηριότητα – αλλά η θολή απόδοση της θα παρέχει μόνο πολύ γενικά χαρακτηριστικά.

Χωρίς τις λεπτομερείς περιγραφές, η αστυνομία δυστυχώς δεν θα είναι σε θέση να βρει τον ύποπτο.

Οι σύγχρονες κάμερες ασφαλείας στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των θυροτηλεφώνων με κάμερα, καθιστούν πολύ πιο εύκολο να πιάσετε τον διαρρήκτη και να παρέχετε ακριβείς περιγραφές στις αρχές. Η εξωτερική κάμερα τύπου bullet, για παράδειγμα, μπορεί να εγγράψει βίντεο HD 1080p ή με νυχτερινή λήψη υπέρυθρης ακτινοβολίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βασίζεστε στον καλό φωτισμό για να καταγράψετε γεγονότα κοντά στο σπίτι σας.

  • Ενημερώσεις λογισμικού σε ένα σύστημα ασφαλείας

Μην ξεχνάτε πως το λογισμικό του συστήματος ασφαλείας πρέπει να ενημερώνεται συχνά. Αν το σύστημά σας δεν κάνει αυτόματα ενημερώσεις αυτό σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να το αντικαταστήσετε με ένα πιο σύγχρονο. Οι αυτόματες ενημερώσεις εφαρμόζουν άμεσες αλλαγές στο σύστημα, επιλύοντας τυχόν σφάλματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Χωρίς αυτές το σύστημα είναι πιθανό να υπολειτουργεί και να μην ανταποκριθεί σωστά τη στιγμή που το χρειάζεστε περισσότερο.

  • Ξεπερασμένη τεχνολογία

Συστήματα συναγερμού παλαιότερης τεχνολογίας έχουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες που πλέον οι διαρρήκτες γνωρίζουν και περνούν απαρατήρητοι. Η τεχνολογία στον τομέα της ασφάλειας έχει φτάσει σε σημείο όπου τα συστήματα μπορούν να στείλουν ειδοποιήσεις συναγερμού στον ιδιοκτήτη μέσω κινητού τηλεφώνου, να επικοινωνήσουν με το κέντρο λήψης σημάτων, την αστυνομία, κ.λπ. Είναι πολύ σημαντικό κάθε παράβαση να εντοπίζεται σύντομα και να μην χάνεται κρίσιμος χρόνος!

  • Δεν έχετε συνδέσει το σύστημα ασφαλείας σας με ένα 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων

Φροντίστε το κέντρο λήψεως σημάτων στο οποίο έχετε κάνει σύνδεση τον συναγερμό σας να λειτουργεί όλο το 24ωρο και όλες τις μέρες. Δυστυχώς οι εγκληματικές δραστηριότητες δεν έχουν συγκεκριμένες ώρες ούτε υπολογίζουν αργίες. Ένα 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων θα εντοπίσει οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα άμεσα και θα πραγματοποιήσει τις ανάλογες ενέργειες.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια προτείνουμε επίσης να αποκτήσετε υπηρεσία άμεσης επέμβασης και φύλαξης κλειδιών όπου σε περίπτωση που λείπετε και δεν υπάρχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο σε κοντινή απόσταση να αναλάβει η υπηρεσία τον λεπτομερή έλεγχο της κατάστασης, αποφεύγοντας την πρόκληση υλικών ζημιών στο χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας σας!

Για να διασφαλίσετε την μέγιστη ασφάλεια του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου, επικοινωνήστε με την Divico Security σήμερα! Το έμπειρο προσωπικό μας γνωρίζει να σας κατευθύνει σωστά ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας και τις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε.

Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο, η ασφάλειά σας είναι πάνω από όλα!