Divico Security

teddy-bear-wearing-mask

Εξακολουθούμε να βιώνουμε την έξαρση του κορονοϊού, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι μας παραμένουμε στην ασφάλεια του σπιτιού μας για να μειώσουμε τον κίνδυνο της μετάδοσης και εξάπλωσης του ιού. Το lockdown είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση για όλους, και ως μία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ασφάλειας, εκτιμούμε ότι αυτές οι εβδομάδες μπορεί να είναι απίστευτα απαιτητικές.

Σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές ασφαλείας για να μείνετε ασφαλείς κατά τη διάρκεια του lockdown.

Εγκαταστήστε σύστημα CCTV στο σπίτι σας

Αν και τα ποσοστά εγκληματικότητας έχουν σημειώσει πτώση κατά τη διάρκεια του lockdown, για πολλούς, η διατήρηση του σπιτιού και της οικογένειας όσο το δυνατόν ασφαλέστερα παραμένει υψίστης σημασίας. Το να βρίσκεστε στο σπίτι περισσότερο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι λιγότερο πιθανό να συμβεί κάποια εγκληματική δραστηριότητα, αλλά η εγκατάσταση συστημάτων CCTV μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή εγκληματιών και στην αποτροπή κινδύνων κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Συνδυάζοντας τα χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένης εκπαίδευσης, η ομάδα της Divico Security μπορεί μέσω τηλεχειρισμού και άλλων συστήματα ασφαλείας να σας διασφαλίσει ένα πιο προστατευμένο περιβάλλον.

Μην ξεχνάτε να κλειδώνετε

Μπορεί να μοιάζει αυτονόητη συμβουλή, αλλά με ένα σπίτι γεμάτο άτομα όλο το 24ωρο, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να ξεχάσουμε τα βασικά μέτρα ασφαλείας. Το κλείδωμα του σπιτιού, ειδικά τα βράδια, είναι πιθανώς κάτι που έχετε συνηθίσει να κάνετε καθημερινά. Ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι η αλλαγή στη ρουτίνα που έφερε το lockdown, και με τους ανθρώπους στο σπίτι και να περνάμε περισσότερο χρόνο στον κήπο από ποτέ, αυτές οι απλές αλλά κρίσιμες πρακτικές ξεχνιούνται.

Ένας απλός, δωρεάν και αποτελεσματικός τρόπος διατήρησης της ασφάλειας κατά το lockdown είναι να ορίσετε μια νέα ρουτίνα κλειδώματος του σπιτιού πριν από οποιαδήποτε έξοδο και πριν από τον ύπνο. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις πόρτες, τις εξωτερικές πύλες και τα παράθυρα.

Κρατήστε την ζωή σας στο σπίτι ιδιωτική

Το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει καταστεί ζωτικής σημασίας για πολλούς από εμάς κατά τη διάρκεια του lockdown. Οι φίλοι και οι οικογένειές μας διατηρούν επαφή μέσω βιντεοκλήσεων και κοινωνικών μέσων, όλα καθοδηγούμενα από δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Πολλοί από εμάς είτε αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε από το σπίτι, είτε περνάμε μια περίοδο παραμονής στο σπίτι. Με όλο τον επιπλέον ελεύθερο χρόνο, έχει γίνει δημοφιλές να περνάμε περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο, να μοιραζόμαστε διαδικτυακό υλικό με φίλους και να είμαστε μέλος μιας κοινότητας. Αυτό μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά μπορεί επίσης να βάλει σε κίνδυνο την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Ενθαρρύνουμε όλους να διατηρούν συνδέσεις με άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά να το κάνουν με ασφάλεια.

Παρόλο που η πλειονότητα των επιχειρήσεων σε ολόκληρη τη χώρα να παραμένει κλειστή, στην Divico Security, είμαστε περήφανοι που εξακολουθούμε να προσφέρουμε πολλές από τις πιο ζωτικές υπηρεσίες μας, για να κρατάμε ασφαλή όσα αγαπάτε.

Είτε περνάτε το lockdown μόνοι σας, είτε με φίλους ή οικογένεια – αυτές είναι ασυνήθιστες στιγμές, αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε. Οι ειδικοί ασφαλείας μας είναι απίστευτα έμπειροι, προσφέρουν συμβουλές, υποστήριξη και λύσεις όταν τις χρειάζεστε περισσότερο. Επομένως, εάν θέλετε να αυξήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας κατά τη διάρκεια του lockdown, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα.