Divico Security

security-camera-on-wall

Στις μέρες μας, που τα επίπεδα εγκληματικότητας είναι υψηλά, ένα σύστημα συναγερμού είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Αποτελεί πλέον λύση ασφαλείας που πρέπει να υπάρχει σε κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο. Συγκεντρώσαμε τους 5 πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να εγκαταστήσετε σύστημα ασφαλείας σήμερα!

  1. Aποτρέπει την εγκληματική δραστηριότητα

Η παρουσία ενός συστήματος ασφαλείας στο σπίτι θα αποτρέψει πιθανούς δράστες να προβούν εγκληματικές πράξεις. Οι εισβολείς δεν θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες να συλληφθούν από τον ιδιοκτήτη ή την αστυνομία. Έτσι αν βλέπουν ή υποπτεύονται κάμερες ασφαλείας, οι πιθανότητες να εισέλθουν στον χώρο μειώνονται ακόμη περισσότερο!

  1. Προστατεύει τα πολύτιμα αντικείμενα σας

Ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για τη διατήρηση της ασφάλειας της περιουσίας σας. Ένας εισβολέας είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει ζημιές στην περιουσία σας εάν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να συλληφθεί. Με το που ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και επιβεβαιωθεί το περιστατικό παραβίασης, ειδοποιείται αμέσως η αστυνομία. Ωστόσο, για μεγαλύτερη αμεσότητα η Divico Security κινητοποιεί κατευθείαν επανδρωμένα περιπολικά οχήματα προς τον χώρο. Έτσι επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη αποτροπή της εγκληματικής δραστηριότητας.

  1. Φροντίζει για την ασφάλειά σας απομακρυσμένα

Τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας παρέχουν σύνδεση σε Κεντρικό Σταθμό Λήψεως σημάτων που για 24 ώρες προσφέρουν έλεγχο απομακρυσμένα. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια ύποπτη δραστηριότητα μπορούν να λειτουργήσουν απομακρυσμένα. Έχουν τη δυνατότητα να ειδοποιήσουν εάν κάποιος έρθει στο σπίτι, για παράδειγμα ένα παιδί μετά το σχολείο, και να οπλίσουν και να αφοπλίσουν τον συναγερμό. Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων μπορεί να λύσει ακόμα τεχνικά προβλήματα από απόσταση. 

Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της Divico Security παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφαλείας και είναι στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο!

  1. Σας ειδοποιεί έγκαιρα σε περίπτωση πυρκαγιάς

Πολλά συστήματα ασφαλείας διαθέτουν ενσωματωμένη ανίχνευση πυρκαγιάς και μονοξειδίου του άνθρακα. Εάν οι αισθητήρες εντοπίσουν κάτι, το σύστημα συναγερμού θα ειδοποιήσει το κεντρικό σταθμό ενώ στέλνει επίσης έναν ηχητικό συναγερμό. Αυτό μπορεί να σας δώσει το χρονικό περιθώριο να βγείτε από το σπίτι, ενώ η πυροσβεστική βρίσκεται καθοδόν.

  1. Μειώνει την ανησυχία και το άγχος

Η ανασφάλεια για την περιουσία σας, μια πιθανή εισβολή στον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο, η προστασία των αγαπημένων σας μπορούν να προκαλέσουν έντονο άγχος.  Όταν όμως γνωρίζετε ότι όλα είναι ασφαλή και επιτηρούνται, ανακουφίζεστε από την ανησυχία και το άγχος. 

Γνωρίζοντας πως κάποιος προσέχει το σπίτι σας, ακόμη και όταν δεν είστε εκεί, έχετε έναν λιγότερο λόγο για να ανησυχείτε και πολλούς λόγους να απολαύσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει ένα σύστημα ασφάλειας στο σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας. Η Divico Security είναι μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας στην περιοχή, που ειδικεύεται τόσο σε οικιακά όσο και σε εταιρικά συστήματα ασφαλείας με μεγάλη εμπειρία..

Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε σύστημα συναγερμού στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε σήμερα με την Divico Security. Αντιμετωπίζουμε κάθε σπίτι ως ιδιαίτερη περίπτωση και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας, καθώς έχουμε την τεχνογνωσία και την τεχνολογία για να ασφαλίσουμε τις εγκαταστάσεις σας.