Divico Security

Η Divico Security στην Athens Electronix 2024

Η Divico Security συμμετείχε στην κλαδική έκθεση Athens Electronix 2024, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μαρούσι στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μαρτίου. Η έκθεση Athens Electronix 2024 αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός για τους κλάδους των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων. Με μεγάλη προσέλευση επαγγελματιών και ενδιαφερόμενων, η εκδήλωση προσέλκυσε προβληματισμό και ανταλλαγή ιδεών για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Η Divico Security παρουσίασε τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα της , προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν προηγμένες λύσεις ασφαλείας που προσφέρονται από την εταιρεία, καθώς να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.  

Η ομάδα μας παρουσίασε στην Athens Electronix 2024 προϊόντα και υπηρεσίες, όπως:

Ανάμεσα στα προϊόντα που παρουσίασε η Divico Security στην έκθεση, ξεχώρισαν το Μαγνητικό Σύστημα Περιφράξεων και το Vtimer – Smart Home Solution

Με τη συμμετοχή της στην Athens Electronix 2024, η Divico Security αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσής της για την παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων ασφαλείας και τη συνεχή εξέλιξη στον τομέα. Η εταιρεία διατηρεί τη θέση της ως πρωτοπόρος σε έναν τομέα που συνεχώς εξελίσσεται και αναδεικνύει τη συνεχή δέσμευσή της για την ασφάλεια και την προστασία των πελατών της.