Divico Security

Προϊόντα

Προϊόντα

Υπηρεσίες και προϊόντα
τελευταίας τεχνολογίας

Καταρχήν, στην Divico Security για να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα συνεργαζόμαστε μόνο με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Αναμφισβήτητα γνωρίζουμε πως η αξιοπιστία των τεχνικών μερών ενός συστήματος ασφαλείας είναι και η εγγύηση για την μακροχρόνια καλή λειτουργία του. Συγχρόνως είμαστε πολύ αυστηροί στην επιλογή τόσο των υλικών όσο και των προμηθευτών προκειμένου να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Συνεπώς για την πλήρη κάλυψη και προστασία του επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου, προτείνουμε τα παρακάτω προϊόντα & υπηρεσίες. 

Συστήματα
Ασφαλείας

Διαθέτουμε 40+ χρόνια εμπειρία & εξειδίκευση στην μελέτη και την τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας, τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Παράλληλα διαθέτουμε καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό για την συντήρηση και την υποστήριξη τους.

CCTV-Συστήματα
Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης

Αναμφισβήτητα η τοποθέτηση ενός κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) είναι πλέον απαραίτητη. Γι' αυτό τον λόγο σας παρουσιάζουμε τα είδη των καμερών και τις ιδιότητές τους. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Συστήματα
Πυρανίχνευσης

Η Divico Security με πάνω από 40 χρόνων εμπειρία, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις πυρανίχνευσης για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Ταυτόχρονα επιλέγει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για την μακροχρόνια καλή λειτουργία του συναγερμού σας.

Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης Access Control

Για την διασφάλιση της προστασία της οικίας ή της επιχείρησή σας, προτείνουμε το σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης ατόμων και οχημάτων. Αναλυτικότερα, τα συστήματα access control ενισχύουν την προστασία του χώρου σας. Επίσης δίνουν πρόσβαση σε συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένους χώρους.

Μαγνητικό Σύστημα Προστασίας των Περιφράξεων

Το μαγνητικό σύστημα προστασίας (σύστημα εξωτερικής προστασίας με συρματόσχοινα-patent pending) παρέχει αποκλειστικά η Divico Security. Γνωρίστε εδώ τα πλεονεκτήματά του και γιατί αποτελεί την ιδανική λύση για την περιμετρική ασφάλεια!

Συστήματα Κατάσβεσης

Για την ασφάλεια του επαγγελματικού σας χώρου προτείνουμε ένα σύστημα αυτόματης κατάσβεσης, τελευταίας τεχνολογίας, FirePro™. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα στηρίζει την λειτουργία του σε γεννήτριες πυρόσβεσης αεροζόλ. Επίσης έχει διάρκεια ζωής 15 ετών!

Σύστημα Εντοπισμού Οχήματος

Αρχικά το σύστημα εντοπισμού οχήματος (gps tracker) εντοπίζει την θέση του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο. Ταυτόχρονα αναπαριστά την πορεία του και παρέχει εβδομαδιαία & μηνιαία χιλιόμετρα. Γνωρίστε όλες τις λειτουργίες του εδώ!

Βιομηχανοποίηση Πινάκων

Η βιομηχανοποίηση των πινάκων έχει στόχο τον μηδενισμό των βλαβών και την άμεση αντιμετώπιση τους. Ως αποτέλεσμα της έχουμε τον άμεσο εντοπισμό των προβλημάτων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

divico-company

Σύστημα Χρονοπαρουσίας

Το σύστημα χρονοπαρουσίας επιτρέπει στις επιχειρήσεις την διαχείριση της παρουσίας και του χρόνου των εργαζομένων της. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα τους εργαζομένους να βλέπουν τα μηνιαία στατιστικά τους και να κάνουν αίτηση για άδειες ή αλλαγή προγράμματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι βασική προϋπόθεση είναι η σύνδεση με την εφαρμογή ΕΡΓΑΝΗ.

Οι Σύμβουλοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία