Divico Security

Ακολουθεί το μήνυμα προέδρου & ιδρυτή της Divico Security, Δημήτριου Βυργιώτη. Ας γνωρίσουμε μαζί τις σκέψεις, το όραμα και τους στόχους του πίσω από την δημιουργία της εταιρείας.

Το όραμα πίσω από την επιχείρηση!

Μήνυμα Προέδρου

«Αποφάσισα να ξεκινήσω την DIVICO την δεκαετία του ’80, λόγω του πάθους που είχα για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Το ίδιο πάθος με έκανε να είμαι ταυτόχρονα βέβαιος για την ανάπτυξη της έως σήμερα! Η πορεία ήταν δύσκολη καθώς έννοιες όπως το μεράκι, το πάθος και η αγάπη για το αντικείμενο εργασίας συχνά δεν φέρουν εκτίμησης. Συγκριτικά με όσους επιλέγουν εύκολες μεθόδους για την δημιουργία εταιρειών, οι έννοιες αυτές δεν είναι πάντα ισάξιες εγγυήσεις επιτυχίας.

Από την άλλη, ποτέ δεν είδα την Divico Security σαν εργασία ή τουλάχιστον με την παραδοσιακή έννοια της λέξης. Ακόμα και σήμερα η αντιμετώπισή μου στην Divico Security είναι όπως εκείνης σε ένα μέλος της οικογένειάς μου. Δηλαδή ενός μέλους που είχα την χαρά να δω την εξέλιξή, την προσπάθεια, τα λάθη αλλά και το μεγάλωμά. Εξάλλου, η “εμμονή” μου να μην μένω στις προεδρικές αρμοδιότητες αλλά να ζω την εταιρεία σε κάθε της τμήμα συχνά προκαλεί έκπληξη σε συνεργάτες και φίλους! Όμως αυτή η φιλοσοφία είναι η κινητήριος δύναμη μου καθημερινά για την δημιουργία νέων καινοτόμων λύσεων. Ενώ ταυτόχρονα μου γεννά ενθουσιασμό για κάθε νέα πρόσκληση!

Η σκληρή δουλειά, ο προγραμματισμός και η εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει, μας κάνουν να νιώθουμε ικανοποίηση για την μέχρι τώρα πορεία μας. Αλλά κυρίως ενθουσιασμό στο να δούμε πού θα μας οδηγήσει ο δρόμος που με τόση όρεξη για δουλειά στρώσαμε!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Οι πελάτες μας είναι -και τους προτρέπω να είναι- εξαιρετικά απαιτητικοί από εμάς. Αυτή ήταν η αφορμή που μας ώθησε από πολύ νωρίς στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο. 

Εξάλλου, εξ αρχής είχα την πίστη ότι η Divico Security δεν θα μπορούσε να μείνει στάσιμη ή να επαναπαυτεί στην τοπική επιτυχία. Παράλληλα, ήξερα πως όποιος μας δείχνει εμπιστοσύνη με την φύλαξη της οικίας ή της επιχείρησης του, ουσιαστικά δείχνει εμπιστοσύνη στην προστασία της ζωής του και της οικογένειάς του. Συνεπώς έπρεπε να είναι απόλυτα βέβαιος ότι η ανταπόκριση και η επέμβαση θα ήταν άμεση σε οποιοδήποτε περιστατικό. Επίσης, στην πάνω από 4 δεκαετιών πορεία μας, συναντήσαμε πολλές προκλήσεις. Αλλά η κατάκτηση της εμπιστοσύνης ενός απαιτητικού πελάτη είναι μια πρόκληση που δεν σταματάμε ποτέ να απολαμβάνουμε!

Με τιμή
Δημήτρης Βυργιώτης,
Πρόεδρος της Divico Security