Divico Security

Υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ

Υπηρεσία
άμεσης επέμβασης

H Υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης βοηθά στην διαφύλαξη της ασφάλεια του χώρου σας όλο το 24ωρο από εξειδικευμένο προσωπικό. Συγκεκριμένα σε περιστατικά που είναι απειλητικά για την οικία ή την επιχείρησή σας, η επέμβαση των πιστοποιημένων και εξιδεικευμένων φυλάκων της Divico Security είναι άμεση.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία άμεσης επέμβασης

Αναλυτικότερα, σε περίπτωση που το 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις στέλνει άμεσα επανδρωμένο περιπολικό στο χώρο για έλεγχο. Αφού οι έμπειροι φύλακες ελέγξουν τον χώρο, προχωρούν στις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την προστασία του χώρου.

Γνωρίστε την Υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης!

image

40 Περιπολικά Οχήματα

Η Divico Security έχει 40 επανδρωμένα περιπολικά για την διαχείριση των περιστατικών. Αλλά και των σημάτων που απειλούν την οικία ή την επιχείρησή σας.

image

Εκπαιδευμένοι Φύλακες

Το προσωπικό των φυλάκων είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο για την διαχείριση δύσκολων και απαιτητικών καταστάσεων. Στόχος η παροχή άμεσης προστασίας στον χώρο!

image

Λεπτομερής Έλεγχος

Εκπαιδευμένοι φύλακες της Divico Security φτάνουν και ελέγχουν λεπτομερώς τον χώρο. Αφού γίνει εξακρίβωση του περιστατικού,
οι φύλακες ενημερώνουν τις Αρμόδιες Αρχές και τους ιδιοκτήτες του χώρου.

image

Παραμονή στον Χώρο

Το εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας παραμένει στον χώρο μέχρι να έρθουν οι Αρμόδιες Αρχές. Οι φύλακες παραμένουν στον χώρο μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι όλα είναι εντάξει.

Άμεση επέμβαση όταν την έχετε περισσότερο ανάγκη!

Το προσωπικό ασφαλείας μας στελεχώνει άρτια εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη ομάδα φυλάκων. Συγκεκριμένα οι φύλακες μας έχουν την ψυχραιμία, τον εξοπλισμό αλλά και τις γνώσεις για την έγκαιρη διαχείριση των επίδοξων διαρρηκτών και των προσπαθειών τους. Επίσης, οι φύλακες μας φροντίζουν την αποχώρηση των δραστών από τον φυλασσόμενο χώρο του συνδρομητή και διασφαλίζουν την ασφάλεια του χώρου. Ενώ παράλληλα ενημερώνουν τις Αρμόδιες Αρχές για το περιστατικό.

Ενέργειες φυλάκων άμεσης επέμβασης

Αναλυτικότερα, οι ενέργειες που εκτελούν οι φύλακες της υπηρεσίας της άμεσης επέμβασης είναι:

  • Άμεση Επέμβαση στον φυλασσόμενο χώρο (οικιακό ή επαγγελματικό) του συνδρομητή σε περίπτωση σήματος συναγερμού.
  • Προληπτικές Φυσικές Περιπολίες καθημερινά και όλο το 24ωρο για έλεγχο του χώρου.
  • Εξωτερικός Έλεγχος του φυλασσόμενου χώρου (οικιακού ή επαγγελματικού) για την διαπίστωση οποιασδήποτε απειλής ή κινδύνου.
  • Λεπτομερής Αναφορά προς τους ιδιοκτήτες για την κατάσταση του χώρου/ περιστατικού.
  • Παραμονή στο χώρο έπειτα από περιστατικό παραβίασης μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι όλα κυλούν σωστά.
static-Divico-guard

Ζητήστε προσφορά!