Divico Security

Divico Portal για Εγκαταστάτες

Divico Portal

Γνωρίστε την διαδικτυακή εφαρμογή για τους Εγκαταστάτες

To Divico Portal για Εγκαταστάτες βοηθά κάθε επαγγελματία εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας να έχει πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, σε σημαντικές πληροφορίες των πελατών του. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή δίνει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικές με τον συναγερμό των πελατών που είναι συνδεδεμένοι στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων της Divico Security.

Έτσι, ο επαγγελματίας εγκαταστάτης έχει εύκολη, γρήγορη και ολοκληρωμένη εικόνα για το σύστημα συναγερμού που έχει εγκαταστήσει. Παράλληλα μπορεί να βλέπει αναλυτικά τα σήματα που λαμβάνει το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της Divico. Αλλά και να παρακολουθεί πιθανές βλάβες που δημιουργούνται.

Παροχές Divico Portal για Εγκαταστάτες

image

Η σύνδεση στο Divico Portal μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε φορητή συσκευή

image

Πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες των πελατών σε πραγματικό χρόνο μέσω του Divico Portal

image

Πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες από την καρτέλα του πελάτη μέσω της εφαρμογής

image

H σύνδεση στην εφαρμογή δίνει πρόσβαση στο σύνολο των ζωνών του συστήματος ασφαλείας (αριθμό και περιγραφή κάθε ζώνης)

  • Live εμφάνιση σημάτων πελάτη

    Το Divico Portal σας δίνει άμεση εμφάνιση (Live) των σημάτων του συναγερμού του πελάτη που λαμβάνει το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της Divico Security.

  • Πληροφορίες αναφορικά με τη σύνδεση του πελάτη

    Ειδικότερα, η εφαρμογή Divico Portal δίνει στοιχεία όπως την διεύθυνση, τα τηλέφωνα επικοινωνίας ή την ημερομηνία σύνδεσης,. Αλλά και τις ζώνες συστήματος ασφαλείας.

  • Ρύθμιση καρτέλας του πελάτη σε δοκιμαστική περίοδο (Test Mode)

    Έτσι κάθε φορά που κάνετε εργασίες στο σύστημα συναγερμού, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε/ απενεργοποιήσετε μόνοι σας. Άρα δεν είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το Κέντρο Λήψεως για να κάνουν τις αντίστοιχες ρυθμίσεις.

  • Παροχή πρόσφατου ιστορικού σημάτων και συμβάντων του πελάτη το τελευταίο 6μηνο

    Με το Divico Portal μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των σημάτων και των συμβάντων του πελάτη σας το τελευταίο 6μηνο.

  • Αναλυτικό Dashboard με στατιστικά των πελατών

    Συγκεκριμένα μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε στατιστικά των πελατών όπως τους 10 πρώτους πελάτες με τη μεγαλύτερη απασχόληση συμβάντων. Επίσης το πλήθος των σημάτων που λαμβάνει το Κέντρο Λήψεως ανά κατηγορία. Αναλυτικότερα, σήματα όπως: συναγερμοί, διακοπές ρεύματος, προβλήματα επικοινωνίας κ.λπ. Αλλά και ποιες κατηγορίες το απασχολούν περισσότερο.

  • Επιτήρηση πλήθους σημάτων

    Αναλυτικότερα με την εφαρμογή μπορείτε να έχετε επιτήρηση του πλήθους των σημάτων που έχει διαχειριστεί το Κέντρο Λήψεως τις τελευταίες 7 ημέρες για τον πελάτη σας.

  • Δυνατότητα παρατήρησης αν μία ζώνη δίνει επαναλαμβανόμενους συναγερμούς

    Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να παρατηρήσετε αν μία ζώνη δίνει επαναλαμβανόμενους συναγερμούς.

Ζητήστε Προσφορά!