Divico Security

solar-panels

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή μας στην 6η Διεθνή Έκθεση EcoTec, η οποία θα πραγματοποιηθεί 18-21 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές από τις σκέψεις και τον ενθουσιασμό μας και σας προσκαλούμε να τις διαβασετε!

Λίγα λόγια για εμάς…

Η δράση μας στον χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας ξεκινά από το 1983. Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητο κτίριο 650 τ.μ. στην Πάτρα. Όμως τα σύνορα μας δεν σταματάνε εκεί! Διατηρούμε επίσης γραφεία σε Αθήνα και Κύπρο. Ενώ η  πολυετής εμπειρία μας, μας καθιστά ειδικούς στον τομέα της φύλαξης και της ασφάλειας. Γεγονός που μας κάνει να θέλουμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας. Αλλά και τους ορίζοντές μας… Εξειδικευόμαστε και στην ασφάλεια και την προστασία για τα φωτοβολταϊκά πάρκα εδώ και χρόνια. Επομένως δεν γινόταν να μην είμαστε θετικοί και να πούμε αμέσως το “ναι” στη συμμετοχή μας στην έκθεση. Από το 1983 δίπλα σας, προσπαθούμε να κάνουμε την έννοια της ασφάλειας, πράξη. Σε όλους τους τομείς! Και η εμπιστοσύνη σας τόσα χρόνια, επιβραβεύει την προσπάθεια μας!

Ας μιλήσουμε για τα φωτοβολταϊκά πάρκα !

“Πραγματικά ανυπομονούμε για την συμμετοχή μας στην 6η Διεθνή Έκθεση EcoTec!¨

δηλώνει ο Πρόεδρος της DIVICO Security, κος Δημήτρης Βυργιώτης.  

“Η μεγαλύτερη Έκθεση για τα φωτοβολταϊκά πάρκα και την πράσινη ανάπτυξη είναι ένα γεγονός από το οποίο η DIVICO Security δεν θα μπορούσε να λείπει. Έχουμε αναπτύξει τεχνολογία -για την προστασία και την ασφάλεια- ειδικά σχεδιασμένη για τα φωτοβολταϊκά πάρκα. Εντούτοις προβλήματα προστασίας που πολλοί αντιμετωπίζουν εξαιτίας των δυσπρόσιτων περιοχών που συνήθως βρίσκονται τα περισσότερα από αυτά, αποτελούν για την DIVICO ξεπερασμένες προκλήσεις. Χάρη στο ιδιαίτερα εξελιγμένο Κέντρο Λήψεως Σημάτων της νοτιοανατολικής Ευρώπης, έχουμε τη δυνατότητα τηλεχειρισμού των συστημάτων ασφαλείας από απόσταση. Καθώς επίσης και τη δυνατότητα σύνδεσης σε πραγματικό χρόνο με τις κάμερες των πάρκων. Επομένως μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια για όλα τα φωτοβολταϊκά πάρκα σε πραγματικό χρόνο”.

Να σημειώσουμε ότι σαν εταιρεία προσφέρουμε:

  • πανελλαδική κάλυψη
  • πολυετή εμπειρία στην προστασία φωτοβολταϊκών πάρκων
  • διαθέτουμε αξιότιμους πελάτες με υψηλή ισχύ στην  αγοράς των φωτοβολταϊκών πάρκων

Αν και έχουμε συμμετάσχει και σε προηγούμενες εκθέσεις, δεν βλέπουμε την ώρα να βρεθούμε ξανά στο χώρο!

Οι σκέψεις μας για την έκθεση για τα φωτοβολταϊκά πάρκα…

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την επιτυχία της συμμετοχής μας στην έκθεση! Αλλά κυρίως είμαστε ενθουσιασμένοι επειδή θα γνωρίσουμε νέους ανθρώπους. Ανθρώπους τους οποίους θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να μοιραστούμε τη τεχνογνωσία μας. Παράλληλα διαθέτουμε άριστες, πιστοποιημένες, υπηρεσίες ασφαλείας εξατομικευμένες για τα  φωτοβολταϊκά πάρκα.

Περιμένουμε να μας βρείτε στο stand B10 του Hall 3 και να δούμε μαζί από κοντά πώς μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας”.

Είμαστε δίπλα σας διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό για να σας προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη!

Η συνεχής επιθυμία παραμονής μας στην κορυφή του χώρου, μας έχει οδηγήσει στην αδιάλειπτη εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών πάνω στους τομείς της ασφάλειας. Το πελατολόγιο της αποδεικνύει τη βοήθεια που έχει προσφέρει σε 10.000 οικογένειες, επιχειρήσεις και οργανισμούς. Και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό! Καθημερινά μας δίνετε κίνητρο να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά.

Θα μας βρείτε στο stand B10, Hall 3 της έκθεσης EcoTec. Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τα διαδικτυακά μέσα που αναδεικνύουν πάντα τις δράσεις μας και μας προβάλλουν. Ας δούμε παρακάτω μερικά από αυτά!