Divico Security

image-showing-car-green-environment

Ο βασικός στόχος μας υπήρξε πάντα η εξασφάλιση των καλύτερων υπηρεσιών για την προστασία και την ασφάλεια σας. Η ανάγκη να προστατεύσουμε το σπίτι ή τον επαγγελματικό μας χώρο είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Το κρίσιμο ερώτημα που προκύπτει όμως είναι: Πώς θα πετύχουμε εταιρική ανάπτυξη χωρίς περιβαλλοντική επιβάρυνση;

Η Divico Security πιστεύει σε ένα αειφόρο μέλλον και δεσμεύεται απέναντι στο περιβάλλον. Δεσμεύεται θέτοντας πράσινο στόχο για το 2030, την αντικατάσταση των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων με ηλεκτρικά. Γιατί;

Γιατί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το μέλλον στις μεταφορές

  1. Έχουν φθηνή κατανάλωση και συντήρηση, γεγονός που τα κάνει πιο οικονομικά μακροπρόθεσμα.
  2. Παράγουν μηδενικούς ρύπους, άρα προστατεύουν το περιβάλλον και δεν μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε.
  3. Είναι σχεδόν αθόρυβα και μειώνουν την ηχορύπανση στις πόλεις.

Μέχρι το 2030 η Divico Security έχει στόχο να αντικαταστήσει όλα τα βενζινοκίνητα περιπολικά με ηλεκτρικά οχήματα που θα πραγματοποιούν δρομολόγια και περιπολίες χωρίς καμία εκπομπή ρύπων. Δεν θα υπάρξει καμία αλλοίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών. Αντιθέτως! Ενδεχομένως να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο, καθώς ο αριθμός των οχημάτων πολύ πιθανό να αυξηθεί. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Τέλος, η παρουσία της εταιρείας στην καρδιά των καινοτόμων εξελίξεων, της δίνουν το προβάδισμα να καλύπτει ανάγκες πριν ακόμα αυτές εμφανιστούν. Δίνοντας έμφαση στην συνεχή της βελτιστοποίηση και ανάπτυξη.

Στόχος επετεύχθη! Το πρώτο ηλεκτρικό περιπολικό…

Η Divico Security έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αντικατάστασης, προσθέτοντας το πρώτο ηλεκτρικό περιπολικό στις εγκαταστάσεις της. Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο προς εταιρική χρήση. Με την μελλοντική εξέλιξη της τεχνολογίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η εταιρεία θα είναι σε θέση να προσθέτει όλο και περισσότερα μοντέλα. Στόχος η πλήρης αντικατάσταση όλων των περιπολικών αλλά και η δημιουργία των απαραίτητων εγκαταστάσεων στο χώρο της για την συντήρηση τους.

Η προσαρμογή σε ένα πιο “πράσινο” μέλλον, η επένδυση στην καινοτομία και η υιοθέτηση πράσινων πολιτικών αποτελούν για την Divico Security αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της. Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής μας από την αρχή της δημιουργίας της εταιρείας.

Η πράσινη αποστολή έχει ήδη ξεκινήσει και είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε!