Divico Security

family-holding-hands-on-beach

Γνωρίζετε ότι οι δικές σας διακοπές μπορεί να είναι περίοδος χάριτος για επίδοξους ληστές; Έχει παρατηρηθεί ότι τους θερμούς μήνες του χρόνου αυξάνεται η εγκληματικότητα και τα περιστατικά διαρρήξεων. Η δική σας πολυήμερη απουσία μπορεί να είναι η ευκαιρία για τους εγκληματίες, αν δεν έχετε “οχυρωθεί” σωστά.

Στη Divico Security γνωρίζουμε πως η προστασία της κατοικίας σας είναι σημαντική όλους τους μήνες του χρόνου. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε κάποιες συμβουλές που ελπίζουμε να σας φανούν χρήσιμες. Μείνετε ήσυχοι αυτό το καλοκαίρι ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές για την ασφάλεια της κατοικίας σας. Και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μάθετε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας.

Φεύγετε διακοπές; Δείτε τι πρέπει να προσέξετε!

  1. Εγκαταστήστε στο σπίτι σας ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού και ενεργοποιήστε το πριν την αναχώρηση σας.
  2. Ασφαλίστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα. Φροντίστε το σπίτι να μην δείχνει “εντελώς” κλειστό, κάτι που υποδηλώνει την πολυήμερη απουσία σας. Αφήστε ένα εξωτερικό φως τουλάχιστον.
  3. Μην ανακοινώνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις ημερομηνίες που θα λείπετε. Μην ανεβάζετε φωτογραφίες που δηλώνουν το μέρος που βρίσκεστε και μην κάνετε σχόλια για το πόσο καλά περνάτε στο νησί.
  4. Συνδέστε τον συναγερμό σας με ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων. Έτσι σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί κι εσείς απουσιάζετε θα μπορεί να γίνει έλεγχος του περιστατικού από την Divico Security.
  5. Εγκαταστήστε κάμερες ασφαλείας και συνδέστε τις με το κινητό σας για να έχετε πάντα πρόσβαση όπου και να βρίσκεστε.
  6. Σιγουρευτείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του συναγερμού σας πριν αναχωρήσετε από το σπίτι.
  7. Κρύψτε τα πολύτιμα προσωπικά σας αντικείμενα σε δυσδιάκριτα σημεία.
  8. Μην αφήνετε ποτέ “κρυμμένα” κλειδιά κοντά στο σπίτι.
  9. Ενημερώστε έναν έμπιστο γείτονα για την απουσία σας και ζητήστε του να σας ενημερώσει αν παρατηρήσει κάτι ασυνήθιστο.

Η ασφαλής επιλογή!

Ακολουθήστε τα παραπάνω tips και περάστε ξέγνοιαστα τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ή περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της Divico Security, για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα των συστημάτων ασφαλείας και τις υπηρεσίες του Κέντρου Λήψης Σημάτων. Η πολυετής εμπειρία μας μπορεί να σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, ικανές να καλύψουν κάθε οικιακή ή επαγγελματική σας ανάγκη.

Σας ευχόμαστε καλό μήνα και καλές διακοπές με ασφάλεια!