Divico Security

divico-logo-grigoris-logo

Νέα συνεργασία για την ομάδα μας! Η Divico Security A.E. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Όμιλο Εταιριών Εστίασης “Γρηγόρης“. Ο όμιλος μας επέλεξε για την ασφάλεια των καταστημάτων της αλυσίδας και ευχόμαστε αυτό να είναι μόνο η αρχή!

Ποιος είναι ο Γρηγόρης;

Ο Γρηγόρης, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο μικρογευμάτων και καφέ στην Ελλάδα και το 9ο μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη! Με περισσότερα από 330 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία, συνεχίζει να αναπτύσσεται συνεχώς και δυναμικά.

Διαθέτοντας μία ιστορία 50 χρόνων παρουσίας στην ελληνική αγορά και μία πολύχρονη εμπειρία στο franchising, γνωρίζει καλά πώς να στηρίξει και να καθοδηγήσει τους συνεργάτες του έτσι ώστε να αναπτύξουν την επιχείρηση και να πετύχουν την κερδοφορία.

Γνωρίστε περισσότερα για την εταιρεία, το όραμα της και την ιστορία της εδώ!

Λίγα λόγια για τη συνεργασία μας

H Divico Security αναλαμβάνει την πλήρη εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας σε διάφορους χώρους του ομίλου στην Αθήνα. Καθώς και σε διάφορα άλλα καταστήματα της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα.

Συνοπτικά η συνεργασία μας περιλαμβάνει:

H Divico Security μεγαλώνει!

Στο δυναμικό μας αρέσει συνεχώς να εξελίσσεται και να σας προσφέρει λύσεις ασφαλείας προσαρμοσμένες πάντα στις δικές σας ανάγκες. Η Divico Security A.E. με τη νέα αυτή συνεργασία επεκτείνει ακόμα περισσότερο το πεδίο δραστηριοτήτων της.

Με την πολυετή εμπειρία της και τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, διακρίνεται για την τεχνογνωσία και την ποιότητα των υλικών της.

Γνωρίστε περισσότερα για τη φιλοσοφία μας εδώ και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες δράσεις μας!