Divico Security

couple-having-meeting

Το πιο συχνό ερώτημα των υποψήφιων πελατών μας αφορά πάντα το κόστος ενός συστήματος ασφαλείας. Αν και φαινομενικά είναι μια απλή ερώτηση, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί παράμετροι που τιμολογούν ένα πλήρες σύστημα ασφαλείας. Θα θέλαμε να σας καθοδηγήσουμε σε μερικούς από αυτούς που πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, ώστε να μπορείτε να επενδύσετε στο καλύτερο σύστημα ασφαλείας για εσάς. Και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για διευκρινήσεις ή τυχόν απορίες.

Οι προσαρμοσμένες λύσεις ασφαλείας δεν συνοδεύονται από τιμή!

Ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν μπορούμε να παραθέσουμε τιμές στον ιστότοπό μας ή απλώς να σας προσφέρουμε μια εκτίμηση με μια γρήγορη τηλεφωνική συνομιλία είναι γιατί δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις ασφαλείας για τον κάθε πελάτη και τις ανάγκες του ξεχωριστά. Αυτές οι λύσεις εξαρτώνται από

  • τον τύπο της ιδιοκτησίας
  • τα τετραγωνικά μέτρα
  • τον αριθμό των θυρών και παραθύρων
  • την ορατότητα του δρόμου
  • τον τρόπο ζωής

και πολλούς άλλους παράγοντες. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την τιμή μέχρι να επισκεφτούμε την ιδιοκτησία σας και να κάνουμε εκτίμηση του χώρου. Ορισμένες εταιρείες μπορεί να σας προσφέρουν μια τιμή χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για το ακίνητό σας κάτι που στην πορεία φέρνει προβλήματα. Από την εμπειρία μας έχουμε παρατηρήσει ότι τις περισσότερες φορές αυτό σημαίνει πως:

  • Η εταιρεία ασφαλείας σας δίνει μια ευρεία τιμή που πιθανότατα θα αλλάξει δραστικά αφού επισκεφτούν την ιδιοκτησία σας, πράγμα που είναι απίστευτα απογοητευτικό. Αν και θα λάβετε μια άμεση εκτίμηση στο εύρος τιμών -που ακούγεται υπέροχο- όταν η εταιρεία πραγματοποιήσει μια λεπτομερέστατη εκτίμηση, η τιμή μπορεί να διπλασιαστεί. Στο τέλος, αισθάνεστε ότι σας έχουν εξαπατήσει και ο χρόνος σας θα έχει χαθεί.
  • Η εταιρεία ασφαλείας σας προτείνει ένα πακέτο ασφαλείας που δεν προσαρμοσμένο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Αυτό ίσως είναι ακόμη χειρότερο. Εάν το σύστημα ασφαλείας δεν είναι «κομμένο και ραμμένο» απόλυτα για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, ο εξοπλισμός είτε θα είναι ανεπαρκής αφήνοντας τον χώρο σας ευάλωτο σε παραβιάσεις, είτε θα εγκαταστήσετε έναν εξοπλισμό που δεν σας χρειάζεται.

Το φθηνότερο δεν σημαίνει και καλύτερο!

Όλοι προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές προσφορές για όλα όσα αγοράζουμε. Τα συστήματα ασφαλείας όμως δεν είναι ένα αντικείμενο στο οποίο θέλετε να κάνετε κυνήγι ευκαιριών ή παζάρια τιμών. Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν έρθει σε εμάς με ερωτήσεις σχετικά με τους ανταγωνιστές μας και τα φθηνότερα πακέτα τιμών που προσφέρουν και τους λέμε πάντα το ίδιο πράγμα: εάν θέλετε να βρείτε έναν φθηνότερο πάροχο ασφαλείας, σίγουρα μπορείτε. Ο στόχος μας δεν είναι να είμαστε η φθηνότερη επιλογή στην αγορά. Στόχος μας είναι να είμαστε η καλύτερη επιλογή και με τα πιο εγγυημένα αποτελέσματα.

Όταν συγκρίνετε τις τιμές των συστημάτων ασφαλείας ή των παρόχων ασφαλείας, βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε επίσης την ποιότητα.

Στην Divico Security:

  1. Προσφέρουμε πάντα τον καλύτερο διαθέσιμο εξοπλισμό
  2. Έχουμε ένα 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων και Εικόνας που λειτουργεί κάθε μέρα και όλο τον χρόνο
  3. Όλοι οι εξοπλισμοί μας φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
  4. Παρέχουμε υπηρεσίες τηλεχειρισμού όπου λύνουμε τεχνικά προβλήματα, οπλίζουμε και αφοπλίζουμε τον συναγερμό σας απομακρυσμένα.
  5. Οι τεχνικοί μας δέχονται εντατική εκπαίδευση για τις εγκαταστάσεις και την επίλυση βλαβών. Έχουν εκπαιδευτεί επίσης πάνω στην «τεχνική της αόρατης εγκατάστασης», όπου στο τέλος των εργασιών μένει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα!
  6. Παρέχουμε υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης με καινούργια περιπολικά οχήματα και εκπαιδευμένους φύλακες που ανά πάσα στιγμή βρίσκονται στον χώρο που υπάρχει ανάγκη μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.
  7. Διαθέτουμε υπηρεσία φύλαξης κλειδιών.
  8. Έχουμε έμπειρους πωλητές που γνωρίζουν καλά τις ανάγκες των πελατών και προτείνουν πάντα με σύνεση και ειλικρίνεια.

Μην μετανιώνετε για το σύστημα σας ασφαλείας σας!

Το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν σκέφτεστε την τιμή του συστήματος ασφαλείας σας είναι αν έχει αξία η επένδυσή σας. Όταν αγοράζετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας το κάνετε για να αυξήσετε την ασφάλεια της επιχείρησης ή του σπιτιού σας, για να προστατέψετε τους υπαλλήλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας και για να διασφαλίσετε ότι οι επενδύσεις που έχετε «χτίσει» με τόσο κόπο στην ιδιωτική και επαγγελματική σας ζωή δεν χάνονται.

Όπως και η ιατρική ασφάλιση, έτσι και ένα σύστημα ασφαλείας είναι ένα πολύ σημαντικό προληπτικό μέτρο που ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Ελπίζουμε σε δεκαπέντε χρόνια από τώρα να μην αναρωτιέστε γιατί αγοράσατε ένα σύστημα ασφαλείας, αφού ο συναγερμός σας δεν ακούγεται ποτέ. Δυστυχώς, το κακό πολύ πιθανόν να συμβεί όταν δεν το περιμένετε. Τις περισσότερες φορές, οι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων εύχονται να είχαν επενδύσει κάτι παραπάνω σε ένα πιο αποδοτικό σύστημα ασφαλείας, όταν είναι ήδη πολύ αργά.

Επενδύστε σε ένα σύστημα ασφαλείας κατάλληλο για τις ανάγκες σας

Δεν προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε τακτικές τρόμου, μόνο να πούμε την αλήθεια. Στην πολυετή εμπειρία μας δεν έχουμε συναντήσει ποτέ άτομα που είναι αναστατωμένα για την τιμή ενός συστήματος ασφαλείας που έχει κάνει καλά τη δουλειά του. Αντίθετα, έχουμε δει πολλούς ανθρώπους μετανιωμένους που δεν επένδυσαν σε ένα καλύτερο σύστημα ασφαλείας την στιγμή που έπρεπε.

Όταν εξετάζετε την τιμή, να θυμάστε πάντα την αξία της επένδυσης, της επιχείρησης, της οικίας σας. Στην Divico Security την γνωρίζουμε καλά, γι’ αυτό και προστατεύουμε επιμελώς όλα όσα έχουν πραγματικά αξία!