Divico Security

divico-security-project

Λάβαμε μέρος στην κορυφαία συνάντηση των επαγγελματιών και ειδικών της ασφάλειας!

Με χαρά συμμετείχαμε στο συνέδριο για την φυσική ασφάλεια στην Ελλάδα! Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τη συμμετοχή μας στο 9ο Συνέδριο Security Project που διοργανώθηκε στις 18 Μαρτίου 2022, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

 Safety & Security Awareness

Πριν λίγες μέρες, συμμετείχαμε στην κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών του τομέα της φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα. Μέσα από το 9ο Συνέδριο Security Project αποτυπώθηκαν όλες τις αλλαγές που συντελούνται σήμερα στην ασφάλεια. Αλλά και τη διαχείριση των ανθρώπινων και τεχνολογικών πόρων. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της οργάνωσης είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για την κατάλληλη διαχείριση της προστασίας των υποδομών. Όπως επίσης και των εγκαταστάσεων των επιχειρήσεων και των οργανισμών. 

 Θέμα Συνεδρίου

To συνέδριο είχε ως βασική θεματική ενότητα συζήτησης τον μετασχηματισμό και τις τάσεις στην ασφάλεια στη νέα εποχή. Καθώς επίσης και όλες τις αλλαγές που συντελούνται σήμερα στη διαχείριση των ανθρώπινων και τεχνολογικών πόρων.  Μέσα από τη διοργάνωση, μπορέσαμε να απολαύσουμε ομιλίες και παρουσιάσεις για το πως μπορεί να αναπτυχθεί ο τομέας της ασφάλειας μέσα από τα τεχνολογικά έργα. Ενώ μπορέσαμε να δούμε ενδελεχώς τις απαιτήσεις και τους στόχους των επιχειρήσεων. Τα 40 χρόνια εμπειρίας μας μαρτυρούν εξάλλου ότι τόσο ο επιχειρηματικός όσο και ο οικιακός χώρος είναι τομείς έμπνευσης και μεγαλύτερης προόδου των υπηρεσιών μας.

divico-team-security

Η συμμετοχή μας στο συνέδριο

Στο 9ο Συνέδριο Security Project είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις με συνεργάτες του κλάδου. Και όχι μόνο!

Μέσα από το συνέδριο καταφέραμε να συζητήσουμε με άλλους επαγγελματίες και ειδικούς της ασφάλειας 

  • για τις μελλοντικές δράσεις μας 
  • για τις εξελίξεις στην αγορά ασφαλείας

Οι δράσεις αυτές έχουν στόχο την περαιτέρω εξέλιξη και διεύρυνση των υπηρεσιών μας. Αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Ώστε να νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι όλες τις εποχές του χρόνου, 24 ώρες το 24ωρο!

Σε ένα κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται ραγδαία, η ασφάλεια όσων έχουν πραγματική αξία κρίνεται υψίστης σημασίας. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε καλά στη Divico Security! Η οικογένεια, η επιχείρηση, το σπίτι αλλά και όλα όσα έχουν αξία για εσάς γίνονται δική μας προτεραιότητα. Παράλληλα φροντίσουμε να εξελισσόμαστε καθημερινά, ακολουθώντας την εμπειρία και τις τάσεις στην προστασία και την ασφάλεια. Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τις λύσεις στην ασφάλεια που προσφέρει το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας εδώ!

divico-security-office
divico-security-2

Τέλος, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες. Περιμένουμε να σας ακούσουμε και να μελετήσουμε μαζί τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το χώρο σας.