Divico Security

kentro-lhspsews-shmatvn

Αλλαγή εποχής για το Κέντρο Λήψεως Σημάτων μας! Από το 2001 μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Έχουν συμβεί πολλά ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα. Προσδοκώμενα και αναπάντεχα. Κάτι όμως ήταν πάντα σταθερό σε ένα κόσμο που συνεχώς άλλαζε: Η λειτουργία του Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού μας.

Πως ξεκίνησε το Κέντρο

Παλαιότερα λειτουργούσαμε τo Κέντρο Λήψεως Σημάτων στην είσοδο των γραφείων μας στην Πάτρα. Το λειτουργούσαμε, μέρα και νύχτα, για πάνω από μια δεκαετία με γνώμονα να σας προσφέρουμε την ασφάλεια που σας αξίζει. Εγγυηθήκαμε σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για την προστασία σας, την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για οποιαδήποτε απειλή, την ενημέρωση των Αρχών και του Προσωπικού Ασφαλείας της DIVICO. Και κατ’ επέκταση την προστασία της οικογένειας και της περιουσίας σας. Τα τηρήσαμε και τα τηρούμε. Γι’ αυτό η ανάγκη να εξελιχθούμε ήταν παραπάνω από αναγκαία.

Ο στόχος του Κέντρου Λήψεως Σημάτων

Δημιουργήσαμε το Κέντρο μας με στόχο να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο για το πώς πρέπει να είναι μια επιχείρηση που αναλαμβάνει την πιο θεμελιώδη υπηρεσία: την ασφάλεια σας. Ένα Κέντρο που αποτελούσε σημείο αναφοράς μεταξύ εταιρειών security σε ολόκληρη την Βαλκανική χερσόνησο αλλά και ένα Κέντρο που νοιώθαμε πως έπρεπε να γίνει ακόμα καλύτερο. Να μεγαλώσει, να μην είναι τεχνολογικά επαρκές αλλά τεχνολογικά καινοτόμο. Και το καταφέραμε!

Νέα εποχή

Η “χωρίς ιδιαίτερες αντιστάσεις” σκέψη που θα έκαναν πολλοί στη θέση μας θα ήταν να προχωρήσουν με αυτό. Το καθ’ όλα άρτιο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών, Κέντρο Λήψης Σημάτων. Θα ήταν να μην προχωρήσουν σε στρατηγικές επενδύσεις που ξεκαθαρίζουν ποιοι είναι οι ηγέτες των υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα. Θα ήταν με λίγα λόγια να μην “ταράξουν τα νερά”.

Η λογική αυτή όμως δεν μας ταιριάζει. Κοινός τόπος για όλους εμάς δεν είναι η απλή ανταπόκριση στις απαιτήσεις των χιλιάδων πελατών μας. Φιλοδοξία μας είναι η αντιμετώπιση προκλήσεων μέσω της δημιουργίας καινοτόμων λύσεων ασφαλείας για τους πελάτες μας. Η πείρα μας που απλώνεται σε τέσσερις δεκαετίες, το αποδεικνύει. Βλέπουμε πως όσοι επιβουλεύονται την περιουσία και την ασφάλεια σας εφευρίσκουν διαρκώς νέους τρόπους για να το πράξουν. Γι’ αυτό το λόγο χρειαζόμασταν ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων που θα απαντούσε σε αυτές ακριβώς τις προκλήσεις.

Το νέο Κέντρο Λήψεως Σημάτων

Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς έφτασε η μέρα που παρουσιάζουμε το καινούριο Κέντρο Λήψης Σημάτων της DIVICO Security. Και είναι η ίδια αυτή μέρα που μπορούμε να περηφανευόμαστε όχι για ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα των Βαλκανίων αλλά για ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα της Ευρώπης. Με περισσότερες λειτουργίες! Όπως τη δυνατότητα να στεγάσουν ακόμα περισσότερο προσωπικό, τη δυνατότητα επικοινωνίας με το σύστημα συναγερμού σας που δεν μπορεί να παραβιαστεί από επίδοξους εγκληματίες. Το νέο Κέντρο Λήψης Σημάτων μας δείχνει τον δρόμο για την ασφάλειά σας.

Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων έδινε πάντα τον παλμό της λειτουργίας της DIVICO. Παραμένοντας πιστοί στο όραμα της διαρκούς ανάπτυξης. Συνεπείς στις προσδοκίες των πελατών μας. Αντίθετοι προς το ρεύμα του επιχειρηματικού εφησυχασμού, αποδεικνύουμε πως ο παλμός αυτός μας παρακινεί να κυνηγήσουμε ακόμα περισσότερο το όνειρο μας. Και το όνειρο μας είναι η ασφάλειά σας. Και η προστασία όλων όσων έχουν πραγματική αξία για εσάς και την οικογένεια σας.