Divico Security

Η Divico Security στην έκθεση "ENERGIA.TEC" 2022

Η ομάδα της Divico Security συμμετείχε στην 4η Διεθνή έκθεση “ENERGIA.TEC” που πραγματοποιήθηκε 21-23 Οκτωβρίου στο MEC Παιανίας. Η έκθεση συγκέντρωσε εκθέτες και επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα  που είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά πλήθος καινοτόμων προϊόντων, λύσεων και νέων τεχνολογιών στους τομείς

  • του ηλεκτρολογικού υλικού
  • του φωτισμού
  • των συστημάτων ασφαλείας
  • της ηλεκτροκίνησης 

Με την σειρά μας, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε από κοντά -εκτός των άλλων υπηρεσιών μας- το μαγνητικό σύστημα προστασίας των περιφράξεων, το Divico Portal και το Divico GO. Καθεμία από τις παραπάνω υπηρεσίες είναι για εμάς ξεχωριστή και χαιρόμαστε ιδιαίτερα και για την τόσο θερμή δική σας ανταπόκριση.

Μαγνητικό Σύστημα προστασίας των περιφράξεων

Το Mαγνητικό Σύστημα προστασίας των περιφράξεων αποτελεί την ιδανική λύση για την περιμετρική ασφάλεια.

  •  Έχει πολύ χαμηλό κόστος σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα περίφραξης όπως τα φωτοκύτταρα ή το ακουστικό καλώδιο.

H λειτουργία του στηρίζεται σε ψηλό συρματόσχοινο το οποίο τοποθετείται σε ύψος ανάλογα με τον βαθμό ασφαλείας που θέλουμε να επιτύχουμε. Η πυκνότητα των γραμμών αυξάνει και τον βαθμό ασφαλείας! Ενώ στηρίζεται μαγνητικά σε ειδικές βάσεις οι οποίες τοποθετούνται ιδανικά ανά 25 μέτρα max στην περίφραξη.

Γνωρίστε περισσότερα για την λειτουργία του εδώ!

Divico Portal

Το Divico Portal είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή που δίνει στους εγκαταστάτες ευκολότερη διαχείριση των πληροφοριών των πελατών τους, από οποιαδήποτε φορητή συσκευή.

Έτσι διαφοροποιήστε από τους υπόλοιπους εγκαταστάτες αφού μπορείτε να έχετε επίβλεψη του συστήματος ασφαλείας του πελάτη σας, χωρίς να χρειάζεται να έχετε ειδικό χώρο ή εξοπλισμό!

divico-GO-energeia.tec

Divico GO

Το Divico Go είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει προσωπικό συναγερμό για όσους εκτίθενται σε κίνδυνο. Πρόκειται για μια κινητή συσκευή προσωπικής βοήθειας με τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας 3G και παγκόσμιου συστήματος εντοπισμού θέσης (GPS).

 

Το Divico Go επιτρέπει στα αγαπημένα σας πρόσωπα να λάβουν άμεση βοήθεια όταν τη χρειάζονται και δεν έχουν πρόσβαση σε άλλη συσκευή, καλώντας ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες. Στόχος μας είναι να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε εκεί για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το πρόβλημά σας.

Γνωρίστε περισσότερα για την λειτουργία του εδώ!

Ο απόηχος από την έκθεση ήταν πολλές επισκέψεις στο περίπτερο μας και πολλά χαμόγελα! Οι επισκέψεις μας έφεραν κοντά σε νέους συνεργάτες και αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες των επαγγελματιών εγκαταστατών όπως και τους προβληματισμούς τους. Η Divico Security μέσα από την 4 δεκαετιών εμπειρία της έχει μάθει να εξελίσσεται και να επενδύει σε καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση σας.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση “ENERGIA.TEC” αποτέλεσε για την ομάδα μας μία ακόμα ευκαιρία συνάντησης και εξωστρέφειας και θα χαρούμε πολύ να τα ξαναπούμε από κοντά στην επόμενη “ENERGIA.TEC” το 2024.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες για την προσέλευσή τους.

Δείτε στιγμές μας από την τριήμερη συμμετοχή μας στην έκθεση!