Divico Security

#JobFestival

Λίγα λόγια για το #JobFestival

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του #JobFestival. που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το φεστιβάλ διοργάνωσε και επιμελήθηκε το Skywalker, που από το 1999 αποτελεί την πρώτη και αμιγώς ελληνική πλατφόρμα για θέματα που αφορούν την εργασία.  Η ομάδα μας συμμετείχε στο Ζάππειον  Μέγαρο στις 18 & 19 Νοεμβρίου με σκοπό την λήψη βιογραφικών για την ενίσχυση των τμημάτων της.

Κατά την διάρκεια του  #JobFestival  πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις και συνεντεύξεις πρόσληψης προσωπικού, δράσεις δικτύωσης και υποστήριξης των υποψηφίων στην αναζήτηση εργασίας. Αλλά και workshop ενημέρωσης για ζητήματα εργασίας και παρουσίασης/ ανάλυσης δεξιοτήτων.

JobFestival-img2
JobFestival-img1

Τα skills για να γίνεις μέλος της ομάδας μας

Η Divico Security διαθέτει εμπειρία 4 δεκαετιών στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και φροντίζει αυτή την παρουσία καθημερινά, με το να  εκπαιδεύει  τους υπαλλήλους της  και με το να στελεχώνει τα τμήματα της με ταλαντούχο προσωπικό. Για εμάς βασικό κριτήριο για την ένταξη στο δυναμικό μας είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια, η θέληση για εξέλιξη, η ομαδικότητα και το αίσθημα ευθύνης.

We are hiring!

  • Ψάχνεις να εργαστείς στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας;
  • Θες να διεκδικήσεις μία θέση σαν προσωπικό ασφαλείας;

Δες τις διαθέσιμες θέσεις και στείλε το βιογραφικό σου…

Τεχνικός Ηλεκτρολόγος-Ηλεκτρονικός

στις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας-Πυρασφάλειας-CCTV-Access Control

Βοηθοί Τεχνικοί Ηλεκτρολόγοι-Ηλεκτρονικοί

στις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας-Πυρασφάλειας-CCTV-Access Control

Προσωπικό ασφαλείας

για υπηρεσίες Στατικής φύλαξης

Διεκδίκησε τη θέση σου στην ομάδα μας στέλνοντας το βιογραφικό σου εδώ [email protected] 

Αυστηρές προδιαγραφές για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Η Divico Security έχοντας διαγράψει μία πετυχημένη πορεία 4 δεκαετιών γνωρίζει και τηρεί όλες τις κείμενες νομοθεσίες τόσο απέναντι στους πελάτες όσο και στους υπαλλήλους της. Η ασφάλεια του οικιακού και επαγγελματικού σας  χώρου πρέπει να πλαισιώνεται από

  • τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας
  • τα ποιοτικότερα υλικά
  • επαγγελματίες εγκαταστάτες
  • πιστοποιημένες λύσεις ασφαλείας

Μετά το #JobFesival, ραντεβού στα γραφεία μας

 

Η παρουσία μας στο #JobFestival μας χάρισε βιογραφικά όλων των ηλικιών, από ανθρώπους ηλικίας 22-58 ετών,  πρόθυμους να εργαστούν και να εξελιχθούν στον τομέα της ασφάλειας. Η ομάδα μας θα επιμεληθεί και θα επικοινωνήσει με τους συνεντευξιαζόμενους με σκοπό να περάσουν στην δεύτερη φάση της διαδικασίας.

Ευχαριστούμε όσες και όσους μας επισκέφθηκαν και είχαν την διάθεση να επικοινωνήσουμε μαζί μας τα βιογραφικά τους. Ευχόμαστε σε όσους καλή επιτυχία!