Divico Security

Ντυθήκαμε στα ροζ για μία ημέρα!

Η ομάδα της Divico Security συμμετείχε στην εκδήλωση-θεσμό για την Πάτρα & την Δ. Ελλάδα «Pink the City».  Μετά από 2 χρόνια διαδικτυακών δράσεων,  το  «Pink the City»  επέστρεψε για 10η συνεχόμενη χρονιά στους δρόμους της πόλης μας. Το σπουδαίο μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του  καρκίνου του μαστού ακούστηκε ξανά και γέμισε με ροζ χρώμα την Πάτρα. 

Το δυναμικό της εταιρείας μας αριθμεί πολλές γυναίκες, καθεμία από τις οποίες είχε ή έχει στον κύκλο της μία ιστορία να αφηγηθεί. Επομένως, η ανταπόκριση μας στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας δεν θα μπορούσε παρά να είναι μόνο θετική! 
pink-the-city-divico-flyers
pink-the-city-Divico-team

To «Pink the City»  διοργανώνεται κάθε χρόνο, υπό την στέγη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας. Κάθε χρόνο, η πόλη της Πάτρας ντύνεται «ροζ» και φιλοξενεί τον συμβολικό περίπατο με τα χαρακτηριστικά ροζ μπλουζάκια! Ο περίπατος διοργανώνεται φέτος για 10η χρονιά, και χαιρόμαστε που με την σειρά μας συμμετείχαμε στο πλήθος που κατέκλυσε την πόλη την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

our-team-pink-the-city
our-team-pink-the-city

Ως Divico Security δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ασφάλειας εδώ και 40 χρόνια. Γνωρίζουμε την σημασία της πρόληψης και του έγκαιρου ελέγχου για την αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων. Ακολουθούμε ακριβώς την διαδικασία που θα πρέπει να κάνει κάποιος που αγαπά και προσέχει τον εαυτό του. Γιατί η πρόληψη δεν έχει φύλο και ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις.

Η Divico Security μοίρασε το μήνυμα της πρόληψης σε όλα τα μέλη της εταιρείας με σκοπό την ευαισθητοποίηση ακόμα περισσότερων γυναικών στο θέμα της έγκαιρης διάγνωσης.

Προστατεύουμε εμπράκτως όσα έχουν πραγματικά αξία! Μέσα από την καθημερινή μας εργασία και εξέλιξη που θέλουμε να πετύχουμε αλλά και μέσα από τις δράσεις μας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

IMG_20221019_115125

Ακολουθήστε μας στα social για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις δράσεις μας!

Facebook              Instagram                Youtube               LinkedIN