Divico Security

salonica-featured-image

Γνωρίστε περισσότερα για την συμμετοχή της Divico Security στην Salonica Electronix 2023 που έγινε 10 & 11 Μαρτίου 2023 στην Θεσσαλονίκη!

Η “επιστροφή” της Salonica Electronic 2023

Η διεξαγωγή της έκθεσης αποτέλεσε σημείο συνάντησης για την αγορά της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και του Έβρου. Γεγονός από το οποίο δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε! Στην έκθεση συμμετείχαν τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας. Αλλά και καταστήματα υπολογιστών, ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, τεχνικές εταιρείες, στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων και πολλοί πολλοί ακόμα! Παράλληλα, η “επιστροφή” της έκθεσης στην Θεσσαλονίκη δεν έγινε τυχαία, καθώς η ίδια η πόλη αποτελεί σταυροδρόμι για τις τουριστικές αγορές της Βόρειας Ελλάδας.

Η συμμετοχής της Divico Security στην έκθεση

Η Divico Security αποτελεί μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία με δυναμική θέση στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας εδώ και πάνω από 40 χρόνια! Η πολυετής εμπειρία της, η εξειδίκευση και η παρουσία της σε πανελλαδικό επίπεδο αποτελούν την ασφαλέστερη εγγύηση υπηρεσιών που παρέχει. Η ομάδα μας -μεταξύ άλλων- παρουσίαση στην Salonica Electronix 2023 υπηρεσίες της όπως:

Παράλληλα είχε την δυνατότητα να έρθει σε επαφή και να γνωρίσει ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των επαγγελματιών. Δεδομένα που αποτελούν για τα μέλη της ομάδας μας “τροφή” για εξέλιξη και μελέτη. Στόχος μας να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες λύσεις ασφαλείας για την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων κάθε χώρου ξεχωριστά.

Η δράση μας δεν σταματά εδώ!

Η συμμετοχή μας στην έκθεση αποτελεί ένα βήμα που μας φέρνει πιο κοντά στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, περιοχής που μας ενδιαφέρει για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη και δραστηριότητα. Ύστερα και από την επιτυχημένη δραστηριότητά μας δίνοντας λύσεις ασφαλείας σε ενεργειακά πάρκα στην Κοζάνη, η ομάδα μας είναι έτοιμη για νέα έργα. Οι επικοινωνίες και οι νέες συνεργασίες που αποκομίσαμε επισφραγίζουν αυτή την προσπάθεια και επιβραβεύουν το έργο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Ευχαριστούμε για την παρουσία σας!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!