Divico Security

Η Divico Security έδωσε το παρών στην 5η Διεθνή έκθεση Verde.tec | Τεχνολογίες περιβάλλοντος που έλαβε χώρα 17-19 Μαρτίου στο M.E.C Παιανίας. Η έκθεση αποτέλεσε σημείο συνάντησης για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις. Ενώ μέσα από την τριήμερη διεξαγωγή της η Divico Security παρουσίασε λύσεις και ιδέες για τα φωτοβολταϊκά πάρκα όλων των ειδών.

Προστατεύουμε το μέλλον

Η Divico Security διαθέτει πάνω από 40 χρόνια ενεργή παρουσία στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Ταυτόχρονα διαθέτει σημαντική θέση στην σωστή μελέτη και εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας αλλά και στην παροχή κατάλληλου και ποιοτικού εξοπλισμού. Στόχος της η άριστη, μακροχρόνια και σωστή λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας.

Λύσεις για ενεργειακά πάρκα όλων των ειδών

divico-security-in-Greece

Η Divico Security δραστηριοποιείται στην μελέτη, την εγκατάσταση και την αποτελεσματική φύλαξη σε ενεργειακά πάρκα -όλων των ειδών- τις τελευταίες 4 δεκαετίες. Γνωρίζει τις απαιτήσεις, τους κινδύνους και τις ανάγκες μίας ακριβής επένδυσης, εκτεθειμένης σε υπαίθριο χώρο. Η εταιρεία παρέχει ένα σύνολο εξειδικευμένων και στοχευμένων υπηρεσιών, με σκοπό την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη φύλαξη. Συγκεκριμένα παρέχει:

  • Σύστημα συναγερμού για πάρκα με το μαγνητικό σύστημα περιφράξεων από την Divico Security.
  • Θερμικές κάμερες για άμεση ανίχνευση.
  • Κάμερες με Video Analytics με AI για 100% αποτροπή παραβίασης.
  • Εγκατάσταση υψηλής ποιότητας εξοπλισμού για εξάλειψη ψευδών συναγερμών
  • 24/7 Κέντρο Λήψεως Σημάτων με Video Verification που βλέπει σε πραγματικό χρόνο τον λόγο ενεργοποίησης συναγερμού στο χώρο σας. Αποτελεί το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα με πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης που επιτυγχάνει αποτροπή των παραβιάσεων, αναγνώριση απειλής και άμεση ανταπόκριση.
  • Τεχνική υποστήριξη για διάγνωση και επίλυση βλαβών.

Τι είναι το μαγνητικό σύστημα προστασίας;

Το μαγνητικό σύστημα είναι η ιδανική λύση για την προστασία των περιφράξεων! Νιώθουμε χαρούμενοι για την ανταπόκριση που είχε στην 5η Διεθνή έκθεση Verde.tec αλλά και το ενδιαφέρον μετά από αυτήν. Η Divico Security σχεδίασε και προτείνει το σύστημα εξωτερικής προστασίας με μαγνητικά συρματόσχοινα που παρέχει αξιόπιστη και αποτελεσματική ασφάλεια της περιμέτρου. Παράλληλα έχει πολύ χαμηλό κόστος σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα περίφραξης όπως τα φωτοκύτταρα ή το ακουστικό καλώδιο. Το μαγνητικό σύστημα προστασίας των περιφράξεων στηρίζει την λειτουργία του σε ψηλό συρματόσχοινο. Δείτε περισσότερα γι’ αυτό εδώ και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Vathylakkos-Kozanis

Ο απόηχος της έκθεσης

Η συμμετοχή μας στην 5η Διεθνή έκθεση Verde.tec 2023 χάρισε στην ομάδα μας νέες συνεργασίες και αρκετούς νέους φίλους. Μέσα από την συμμετοχή μας παρουσιάσαμε στους επαγγελματίες του χώρου τις υπηρεσίες και τις προτάσεις μας για την μέγιστη ασφάλεια με το χαμηλότερο κόστος. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!